Λέτσε-Φιορεντίνα: 1-3 Πραγματικοί “βιόλα” (vid)

Με ένα πρώτο ημίχρονο βγαλμένο από τα χρόνια του Μπατιστούτα, η Φιορεντίνα επικράτησε με 3-1 στο Βία Ντελ Μάρε και έδιωξε το άγχος παραμονής στην κατηγορία, το οποίο παραμένει στη Λέτσε.

Η Φιορεντίνα ήθελε μια καλή εμφάνιση για να διώξει κάθε άγχος με την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. Αυτή ήρθε στο ματς με τη Λέτσε στο Βία Ντελ Μάρε στο οποίο επικράτησε με 3-1 κάνοντας ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο.

Από την αρχή της αναμέτρησης οι “βιόλα” ήθελαν να δείξουν ποιος θα έχει το πάνω χέρι στο ματς και μόλις στο 6ο λεπτό από λάθος του Ρίσπολι ο Κουτρόνε τροφοδότησε τον Κιέζα ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-1. Πέντε λεπτά ο Γκάμπριελ απέκρουσε το πέναλτι του Πούλγκαρ κρατώντας τη Λέτσε στο ματς, αλλά στο δίλεπτο 38-40 όλα τελείωσαν.

Ο Γκετσάλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2, ενώ δύο λεπτά αργότερα με την άμυνα της Λέτσε να πελαγοδρομεί ο Κουτρόνε βγήκε στην πλάτη της και έκανε το 0-3. Σε εκείνο το σημείο όλα τελείωσαν. Ακολούθησε διαχείριση σε όλο το ματς από την ομάδα του Ιακίνι με την Λέτσε απλώς να μειώνει σε 3-1 λίγο πριν το τέλος με το γκολ του πρώτο γκολ του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Εβγκένι Σάκχοφ στην Serie A.

Η Λέτσε παραμένει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και έχει μπροστά της τους “τελικούς” με Τζένοα και Μπρέσια, την ώρα που η Φιορεντίνα αποσπάστηκε εννιά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.