Παναθηναϊκός: Υπογράφει και έρχεται Ελλάδα ο “Βίγια”

Οι τελευταίες λεπτομέρειες τακτοποιούνται το τελευταίο εικοσιτετράωρο, προκειμένου να αποδεσμευτεί ο Λούκας Βιγιαφάνιες από τη Μαζατλάν.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες τακτοποιούνται το τελευταίο εικοσιτετράωρο, προκειμένου να αποδεσμευτεί ο Λούκας Βιγιαφάνιες από τη Μαζατλάν και να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Μετά την προφορική συμφωνία που επετεύχθη την Τρίτη, οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο πλευρών συνομιλούν για να συντάξουν τα τελευταία έγγραφα και σε αυτά θα προστεθεί μια ασφαλιστική δικλείδα που θέλει ο Αργεντινός από τον μεξικάνικο σύλλογο. 

Ο “Βίγια” ζήτησε να εξασφαλίσει τα οφειλόμενα και γι΄αυτό το λόγο μπαίνει ένας νέος όρος στη συμφωνία που πρόκειται να υπογράψει με τη Μαζατλάν, ενώ μόλις ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες, ο παίκτης θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα. 

Η άφιξη του Βιγιαφάνιες στην Αθήνα υπολογίζεται για την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την ταχύτητα με την οποία θα ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία της αποδέσμευσης του από τη Μαζατλάν, αλλά και από τις διαθέσιμες πτήσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.