Μαρτίνς: “Ποιος Κρίστινσον; Ο Τζολάκης!” (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε στο novasports.gr την ανακοίνωση της ΑΕΛ για την αγορά του Όγκμουντουρ Κρίστινσον από τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστή σήμερα τη μεταγραφή του ‘Εντμουντουρ Κρίστινσον στον Ολυμπιακό. Από το novasports.gr είχατε διαβάσει εδώ και καιρό πως το “ερυθρόλευκο” σκάουτινγκ είχε ξεχωρίσει τον Ισλανδό πορτιέρε και πως αναμενόταν κίνηση για την απόκτηση του. 

Ο Ολυμπιακός διαθέτει μια αξιόλογη τριάδα τερματοφυλάκων με μπροστάρη τον Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος έχει πραγματοποιήσει απίθανες επεμβάσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και το προηγούμενο διάστημα το όνομα του έπαζε δυνατά σε ρεπορτάζ σχετικά με ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο Μπόμπι Αλέν μόλις στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ έκανε το ντεμπούτο του στη Super League και ίσως αναζητήσει σύλλογο για να βρει γάντια βασικού.

Ο τρίτος της ομάδας είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Ο νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος έδωσε φέτος πανελλήνιες εξετάσεις, δουλεύει σκληρά και με υπομονή για να αγγίξει μια μέρα το όνειρο του, όπως το έχει περιγράψει ο ίδιος. Nα καθιερωθεί στον Ολυμπιακό!

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο novasports.gr για την ανακοίνωση της ΑΕΛ, προτάσσοντας το ταλέντο του Τζολάκη και την εμπιστοσύνη που δείχνει ο ίδιος και ο σύλλογος στην εξέλιξη του νεαρού τερματοφύλακα!

Δείτε τι είπε για Κρίστινσον και Τζολάκη ο Μαρτίνς στο video!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.