Κολοβέτσιος: “Κίνητρο η φανέλα του Παναθηναϊκού” (vid)

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε μετά το ντέρμπι "αιωνίων" για το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε μετά το ντέρμπι “αιωνίων” για το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, ενώ στάθηκε και στο κέρδος της ομάδας του από τη θετική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στη web tv της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

“Με βάση την απόδοση μας, τη συγκέντρωση και την προσήλωση που δείξαμε στο πλάνο, μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι με το βαθμό. Ας μην κρυφτούμε, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να κάνουμε μια καλή τελική πάσα, να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Το σημαντικό είναι ότι αρκετά παιδιά άρπαξαν την ευκαιρία, αυτό είναι το κέρδος της ομάδας, δείξαμε μια μαχητικότητα και προχωράμε για τα επόμενα παιχνίδια”. 

Για το κίνητρο των παικτών: 

“Πάνω απ΄όλα είναι το κίνητρο και η φανέλα της ομάδας είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Αν δείξουμε την προσήλωση και τη μαχητικότητα που είχε απέναντι στον Ολυμπιακό, θα πάμε καλύτερα στους αγώνες που ακολουθούν”. 

Για τη συνέχεια:

“Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Το καλό είναι ότι κάνουμε σωστή διαχείριση μέσα από την προπόνηση, δουλεύουμε πολύ συγκεντρωμένα, κάνουμε καλή ζωή και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες των παιχνιδιών”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης