Παναθηναϊκός: Κίνητρο το αήττητο!

Ένα έξτρα κίνητρο για να διεκδικήσουν την νίκη στο ντέρμπι "αιωνίων" (21:30, live Novasports 1 HD) έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ένα έξτρα κίνητρο για να διεκδικήσουν την νίκη στο ντέρμπι “αιωνίων” (21:30, live Novasports 1 HD) έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Και αυτό είναι το αήττητο του Ολυμπιακού, το οποίο δίνει στους παίκτες επιπλέον ώθηση, προκειμένου να σπάσουν το φετινό ρεκόρ του μεγάλου τους αντιπάλου. 

Το νέο όνομα που προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Γιώργου Δώνη είναι αυτό του Γιασίν Αγιούμπ. Ο Ολλανδομαροκινός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του και αποκλείστηκε από την αποστολή, ενώ εκτός 20αδας έμειναν ο τραυματίας Νατζ, ο ανέτοιμος Αχιλλέας Πούγγουρας και ο ρούκι Χριστογεώργος

Το παιχνίδι θα παρακολουθήσει, πιθανότατα τηλεοπτικά, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος, για τον οποίο ο Τσάβι Ρόκα έσταζε… μέλι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ισπανία, ενώ ο Γιώργος Δώνης δεν έχει πολλές επιλογές για την ενδεκάδα

Ο Διούδης θα επανέλθει στο βασικό σχήμα, η άμυνα θα αποτελείται από τους Χατζηθεοδωρίδη, Κολοβέτσιο, Σχένκεφελντ και Θεοχάρη, στα χαφ θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης, Ανουάρ και Μπουζούκης, στις πτέρυγες οι Κολοβός και Χατζηγιοβάνης, ενώ ο Μακέντα θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.