Μαρτίνς για Μπάγεβιτς, Βαλβέρδε και τη… μάχη των δανεικών (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο novasports.gr για τη σύγκριση με τους εμβληματικούς προπονητές του Ολυμπιακού, το rotation που ανοίγει και τη διαχείριση των δανεικων!

Ο Πέδρο Μαρτίνς πανηγύρισε με την ψυχή του τη μαθηματική επιβεβαίωση της κατάκτησης του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος τεχνικός πρωταγωνίστησε στα πανηγυρικά στιγμιότυπα, ωστόσο έχει ήδη αφήσει πίσω αυτές τις στιγμές και κοιτάζει τον προγραμματισμό της επόμενης ημέρας. Στον Ολυμπιακό απομένει ο δεύτερος γύρος των πλέι οφ, ο τελικός κυπέλλου με την ΑΕΚ και οεπαναληπτικός απέναντι στη Γουλως για τη φάση των “16” του Europa League. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο και ανέλυσε το πλάνο της επόμενης ημέρας αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (05/07, 21.30, NS1HD). Η σύγκριση του τις τελευταίες ημέρες με δύο από τους πιο επιτυχημένους προπονητές του συλλόγου, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν έμεινε αχολίαστη. 

Για τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ, ο Μαρτίνς ετοιμάζει φόρμουλα αξιοποίησης παικτών όπως οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ξενιτίδης, αλλά και των Μαρτίνη και Σουρλή από την ακαδημία. Είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής και πλέον θα κληθούν να δείξουν πράγματα.

Τις τελευταίες ημέρες προπονούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και οι μέχρι πρότινος δανεικοί σε άλλες ομάδες. Μετά το πέρας της 30ης Ιουνίου και της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων τους με τους συλλόγους τους, ξεκίνησαν επίσημα να προπονούνται με τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς μας εξήγησε το πλάνο ενσωμάτωσης τους στην ομάδα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο video!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.