Παναθηναϊκός: Με τη νέα γενιά για την πρώτη νίκη

Με στόχο το πρώτο του "τρίποντο" στα πλέι οφ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη (19:15, live Νovasports 2 HD). 

Με στόχο το πρώτο του “τρίποντο” στα πλέι οφ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη (19:15, live Νovasports 2 HD). 

Μετά το συγκινητικό αντίο του Χρήστου Δώνη και το φινάλε στη συνεργασία των Πράσινων με τους Ινσούα, Γιόχανσον, Νούνες και Βαγιαννίδη, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί στα πλέι οφ με τη… μισή ομάδα Νέων και ιδιαίτερα χαμηλό μέσο όρο ηλικίας! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Άρη βρίσκονται μόλις πέντε ξένοι παίκτες, ενώ στην 20αδα των Πράσινων βρίσκονται εννέα ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου! 

Ο τραυματίας Νατζ, οι ανέτοιμοι Πούγγουρας (ανανέωσε μέχρι το 2023), Μπεκ και οι Κονάν, Ξενόπουλος έμειναν εκτός αποστολής, ενώ νέο πρόσωπο είναι ο νεαρός Τζαβίδας

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης που έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο στη φετινή σεζόν πριν από λίγες ημέρες στο Ηράκλειο, θα βρεθεί για δεύτερo συνεχόμενο παιχνίδι στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Αργύρης Καμπετσής


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.