Ολυμπιακός: Κάντε του pasillo*!

Γιατί να μην το δούμε και στα ελληνικά γήπεδα; Ένα καλωσόρισμα στην πιο ελκυστική και αποτελεσματική ομάδα της Superleague. Τον Ολυμπιακό!

Στο σφύριγμα της λήξης του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ οι πανηγυρισμοί πνίγηκαν, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δώσει από νωρίς -πριν το ματς ακόμα- το σύνθημα για παραμονή στο… έδαφος. Μέχρι και την οριστική διευθέτηση των δικαστικών υποθέσεων στο CAS, ο Πορτογάλος δεν θέλει να ακούει για τίτλο του πρωταθλητή, καθώς γνωρίζει πως μπορεί να επηρεαστεί ο ρυθμός της ομάδας. 

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι μια μηχανή προγραμματισμένη να κερδίζει και το 4 στα 4 στο ξεκίνημα των πλέι οφ είναι χαρακτηριστικό της δυναμικής των Πειραιωτών. Οι ερυθρόλευκοι παρά την τεράστια βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο, σε καμία περίπτωση δεν είδαν χαλαρά το μίνι πρωτάθλημα και έχουν εξαντλήσει τον επαγγελματισμό τους σε μια σειρά από ντέρμπι. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οι καλύτερες στιγμές του ΑΕΚ – Ολυμπιακός!

Η ιστορία γράφει πως οι Πειραιώτες είναι μια ομάδα που καθάρισε αυτά τα παιχνίδια από το ημίχρονο, μοιάζοντας κυνική και αχόρταγη. Η επιστροφή στον θώκο του πρωταθλητή αποτελεί τυπική λεπτομέρεια για την ομάδα του Μαρτίνς που συμπλήρωσε 11 μήνες δράσης στα γήπεδα. Για τον Ολυμπιακό οι πρωταγωνιστές μετά την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι προφανείς και αφανείς. Είναι οι σκόρερ Ελ Αραμπί, Καμαρά και Μασούρας, είναι ο Σα, ο Ομάρ, ο Βαλμπουενά, ο Μπουχαλάκης, ο Γκιλιέρμε, ο Σεμέδο, ο Μπα!

Όταν του ζητήσαμε να ξεχωρίσει τον πιο φορμαρισμένο, μίλησε για συλλογική δουλειά, αλλά δεν ξέχασε τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος ήταν και πάλι… Φορτούνης στο χθεσινό ματς. Ο 27χρονος μέσος βρίσκει τα πατήματα του σε ένα εξαιρετικό σημείο και ο Μαρτίνς δεν κουράζεται να δοκιμάζει φόρμουλες για να τον χωρέσει στο 4-3-3 προς όφελος όλων! Φορτούνη και Ολυμπιακού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Ελ Αραμπί για το στοιχειωμένο ρεκόρ Ίβιτς και Ντέταρι!

Ο Μαρτίνς μπορεί να πήρε τη νίκη στο ματς με την ΑΕΚ, να κοιμάται αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή και να χαίρει καθολικής αποδοχής από τους αντιπάλους του, όμως από το ΟΑΚΑ έφυγε με παράπονα από τους παίκτες του, τα οποία εξέφρασε δημοσίως μέσα από την κάμερα των καναλιών Novasports! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι είπε ο Μαρτίνς για τη νίκη, το πρωτάθλημα και τον Φορτούνη!

Για εκείνον εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Γι’ αυτό και γράφει ιστορία με τα επιτεύγματα του. Γι΄αυτό και αξίζει σ’ αυτή την ομάδα ένα pasillo, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ας το κάνει ο ΟΦΗ την Τετάρτη στο Φάληρο κι ας γίνει η αρχή μεταξύ των ελληνικών ομάδων. Μια πράξη αποδοχής και πολιτισμού. Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς το αξίζει απόλυτα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Μαντί Καμαρά για τα “αδέρφια” του Σισέ και Μπα!

*pasillo: Είναι ο διάδρομος που σχηματίζουν οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές για να τιμήσουν την ομάδα η οποία στο προηγούμενο παιχνίδι κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο, κατά την είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.