Μαρτίνς: “Δεν θα κόψω τα πόδια κανενός παίκτη” (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τα μεταγραφικά σενάρια, τους Τοροσίδη και Αβραάμ!

O Πέδρο Μαρτίνς λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας και την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό απέναντι στην ΑΕΚ, απάντησε στις ερωτήσεις του Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Την Κυριακή στις 21.30 (NS1HD) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο Πορτογάλος τεχνικός σημείωσε για το συγκεκριμένο ματς:

“Το παιχνίδι του τελικού θα είναι εντελώς διαφορετικό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Είναι μια ομάδα με νέο προπονητή, που δείχνει ποιότητα και αποφασιστικότητα. Η ΑΕΚ είναι καλά οργανωμένη, ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, είναι ψύχραιμη και κυνική στο παιχνίδι της. Πρέπει να είμαστε πολύ προσκετικοί. Για εμάς είναι τρεις βαθμοί και θέλουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, να κατακτήσουμε τον τίτλο”. 

Δείτε στο video τι είπε ο Μαρτίνς για την κατάσταση του Ματιέ Βαλμπουενά!

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε και για τη μεταγραφολογία του τελευταίου διαστήματος που αφορά τους παίκτες του. Είναι κάτι που μάλιστα τον χαροποιεί και δεν τον προβληματίζει!

“Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, έχουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Ευρώπη. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι θα συμβεί σε 1-2 μήνες από τώρα. Η δική μου δουλειά περιορίζεται στο να έχω την ομάδα μου σε πολύ καλή κατάσταση, να την προπονώ και να παίρνω τα αποτελέσματα. Οι παίκτες μας τα πηγαίνουν πολύ καλά και εξελίσσονται συνεχώς. Έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Ποτέ δεν θα κόψω τα πόδια σε κάποιον παίκτη μου. Αν πουληθεί κάποιος, θα είναι γιατί το αξίζει και έχει δουλέψει πολύ. Αν κάποιος καταφέρει να πάει σε μεγαλύτερο σύλλογο, αυτό θα μας κάνει πολύ χαρούμενους”. 

Δείτε στο video τα ξεχωριστά λόγια για τους Τοροσίδη και Παπαδόπουλο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.