Κοβάσεβιτς: “Ο Ολυμπιακός έχει μαργαριτάρια του σέρβικου ποδοσφαίρου”

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τα νέα ταλέντα του Ολυμπιακού από τη Σερβία!

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει μια ξεχωριστή σύνδεση με τον Ολυμπιακό, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ο παλαίμαχος επιθετικός μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για την επένδυση του Ολυμπιακού σε ταλέντα από τη Σερβία. Να θυμίσουμε πως την περσινή σεζόν οι Πειραιώτες ενσωμάτωσαν στο ρόστερ τους Ραντζέλοβιτς και Μάρκοβιτς, ενώ φέτος το καλοκαίρι περιμένουν τον Νίκολα Τσούμιτς. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν σενάρια για ενδιαφέρον προς τους νεαρούς Πέτροβιτς και Πάντοβιτς.

Ο 46χρονος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού είπε: “Ο Ραντζέλοβιτς από την Ραντνίτσκι πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ενώ ο Τσούμιτς έχει ήδη δείξει πόσο σπουδαίο ταλέντο είναι, όπως και ο Μάρκοβιτς. Πρόκειται για πραγματικά… μαργαριτάρια του ποδοσφαίρου. Σχετικά με τον Ραντζέλοβιτς, έχει ήδη δείξει πόσο μεγάλο ταλέντο διαθέτει”.

Για τη σχέση του με τον Ολυμπιακό είπε: “Με τον Ολυμπιακό, έχω μια οικογενειακή σχέση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την υποστήριξη των Ελλήνων στο πρόβλημα υγείας μου. Θα θυμάμαι για πάντα τι έκανε για μένα ο κ. Μαρινάκης και θα είμαι πάντα δίπλα σε αυτό τον σύλλογο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Νίκολα Τσούμιτς στο Novasports.gr για τα λόγια Κοβάσεβιτς και Τζόρτζεβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας