Παναθηναϊκός: Χωρίς 8 η προπόνηση ενόψει Ολυμπιακού

Όλο και περισσότερα τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Γιώργος Δώνης είχε οκτώ απόντες από την πρώτη προπόνηση ενόψει Ολυμπιακού.

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Ωστόσο η προετοιμασία για την αναμέτρηση αυτή ξεκίνησε με πολλαπλούς “πονοκεφάλους” για τον Γιώργο Δώνη.

Ο λόγος είναι ότι στο απουσιολόγιο μέτρησε οκτώ παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι η πρώτη προπόνηση για το ντέρμπι ήταν λειψή. Κι αν οι Πούγγουρας και Περέα είναι γνωστό πως είναι τραυματίες, την ώρα που οι Νάτζ και Μπεκ αντιμετωπίζουν επίσης γνωστά προβλήματα, προέκυψαν  άλλα τεσσερα.

Πρόκειται για τους Χατζηγιοβάνη, Σένκεφελντ, Γιόχανσον και Νούνες οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους δεν κατάφεραν να προπονηθούν. Όπως είναι λογικό η αυριανή μέρα αναμένεται να κρίνει πολλά σε ότι έχει να κάνει με το πλάνο που θα αρχίσει να φτιάχνει ο Έλληνας τεχνικός για το μεγάλο ματς.

Το δελτίο τύπου

“Μετά από δύο ημέρες ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επανήλθαν στις προπονήσεις. Το απουσιολόγιο αυξήθηκε σημαντικά. Πέραν των τραυματιών Πούγγουρα, Περέα, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και ατομικό και των Νάγκι, Μπεκ οι οποίοι έκαναν θεραπεία, απόντες ήταν οι Χατζηγιοβάνης (ενόχληση στους περονιαίους), Σένκεφελντ (θυλακίτιδα στη λαγονοκνημιαία ταινία), Νούνες (οσφυαλγία), Γιόχανσον (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο).

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ανοίγματα και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.