Παναθηναϊκός: Γλίτωσε από… εφιάλτη ο Νατζ!

Ο Ντόμινικ Νατζ γλίτωσε από ένα ιδιαίτερα σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος μπορεί να τον άφηνε εκτός δράσης ακόμα και για μια σεζόν!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντομινίκ Νατζ στην προθέρμανση του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ θα στερήσει από τον Ούγγρο εξτρέμ τη συμμετοχή του στη συνέχεια των play off του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός προσπάθησε να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία τη θλάση που υπέστη στη γάμπα και θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για ένα μήνα και το ευχάριστο σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση είναι ότι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής γλίτωσε από τα… χειρότερα. 

Όπως έλεγε ο Νατζ στους συμπαίκτες του, αισθάνθηκε σαν να τον έχουν… πυροβολήσει στη γάμπα, καθώς ο πόνος ήταν έντονος και αρχικά οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού φοβήθηκαν ακόμα και για ρήξη αχίλλειου τένοντα! Μάλιστα αν ο παίκτης δεν σταματούσε άμεσα την προθέρμανση, ίσως να είχε γίνει το κακό. 

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Μαγυάρος επιθετικός πήγε άμεσα για εξετάσεις στις οποίες τελικά διαπιστώθηκε ότι πρόκειται απλά για μια θλάση δεύτερου βαθμού στο γαστροκνήμιο, η οποία θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για τέσσερις εβδομάδες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.