Δώνης: “Δεν υπάρχει κίνητρο”! (vid)

Για έλλειψη κινήτρου στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Γιώργος Δώνης μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. 

Για έλλειψη κινήτρου στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά για τα προβλήματα που προκύπτουν στο Τριφύλλι εν μέσω των play off μίλησε ο Γιώργος Δώνης μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Πράσινων στη web tv του Παναθηναϊκού:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

“Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Ειδικά για 25-30 λεπτά μέχρι να γίνει η διακοπή, ήμασταν κακοί σε όλα τα επίπεδα. Είχαμε πολλά προβλήματα και όταν κάναμε επίθεση, αλλά και στο κομμάτι το αμυντικό. Νομίζω μετά δείξαμε περισσότερη ένταση βγάλαμε περισσότερο πάθος στον αγωνιστικό χώρο, το ισορροπήσαμε και είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Ο ΠΑΟΚ έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και άλλη μία στο δεύτερο, αλλά θεωρώ πως είχαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Σίγουρα το παιχνίδι μας δεν ήταν ποιοτικό και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει. Ο τερματοφύλακάς μας ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα, όπως είναι σε όλο το πρωτάθλημα και έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να είμαστε μέσα στο ματς μέχρι το τέλος ή ακόμη και να «κλέψουμε» το ματς στη φάση του Καμπετσή”.

Για τον τραυματισμό του Νατζ: 

“Σίγουρα μας δυσκόλεψε. Είναι διαφορετικό να ετοιμάζεις ένα σχέδιο με δύο εξτρέμ οι οποίοι μπορούν να πάνε με την ταχύτητά τους στο ένας εναντίον ενός και να κυνηγήσουν τον χώρο. Επειδή πλέον στο ρόστερ μας μετά τον τραυματισμό δεν υπήρχε εξτρέμ, επιλέξαμε τον Μπουζούκη που τα χαρακτηριστικά του είναι πιο πολύ ενός μεσοεπιθετικού, άλλαξε το πλάνο απότομα και μας δυσκόλεψε λίγο. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί με τη μπάλα στα πόδια θα έπρεπε να είμαστε πιο ποιοτικοί. Μετά το 30′ ήμασταν καλύτεροι και ειδικά όταν πέρασε στο ματς ο Αγιούμπ μας έδωσε την ηρεμία να περνάμε τη μπάλα ανάμεσα στις ζώνες και κοντά στο αντίπαλο μισό”.

Για τη συνέχεια των play off: 

“Είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί είμαστε μία ομάδα που έχουν γίνει τόσα πολλά. Δεν υπάρχει κίνητρο, αρκετά παιδιά έχουν το μυαλό τους στο ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός. Λογικό είναι κι εμείς οι προπονητές να βαραίνουμε αυτή τη διαδικασία. Έχουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου δεν μπορούν να γίνουν πολλές αλλαγές. Όσο περνάει ο καιρός το πιθανότερο είναι να μην έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας, οπότε θα παίξουν τα παιδιά που θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.