Μαχαίρας: “Θέλω να κερδίσω τον Σίμο” (video)

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για το ντεμπούτο του, τον Μάσιμο Καρέρα, τον ΟΦΗ και τον Γιώργο Σίμο. 

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για το ντεμπούτο του, τον Μάσιμο Καρέρα, τον ΟΦΗ και τον Γιώργο Σίμο

Ο 18χρονος επιθετικός της ΑΕΚ έκανε το ντεμπούτο του με την Ένωση στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου παίζοντας στα τελευταία λεπτά του 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η καλύτερη εμπειρία της ζωής του όπως την χαρακτήρισε μιλώντας στο Novasports.gr ο Θεοδόσης Μαχαίρας, ο οποίος αναφερόμενος στον αντίπαλο της ομάδας του τόνισε μεταξύ άλλων: “Πιστεύω πως αν κερδίσουμε τον ΟΦΗ που είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος θα είναι πολύ καλύτερη η συνέχεια και θα καταφέρουμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση, αλλά και να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν κλείνεται στην περιοχή του. Του αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας και σίγουρα θα μας δυσκολέψει πάρα πολύ”. 

Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ θα βρει αντίπαλο την Κυριακή το απόγευμα έναν άνθρωπο που τον βοήθησε πολύ στην παρουσία του στις Ακαδημίες της ομάδας. Τον προπονητή του ΟΦΗ, τον Γιώργο Σίμο.

“Χαίρομαι που θα ξαναδώ τον παλιό μου προπονητή. Ήταν ο άνθρωπος ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ όταν ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι πάρα πολύ καλός προπονητής και ελπίζω να τον κερδίσουμε”. 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Θεοδόση Μαχαίρα στο Novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.