Όταν ο Παναθηναϊκός… απέρριψε τον Κ. Παπαδόπουλο! (photos)

To novasports.gr σας θυμίζει τη δοκιμή που είχε κάνει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στον Παναθηναϊκό!

Το τελευταίο διάστημα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος προπονείται με την ομάδα του Παναθηναϊκού για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και το novasports.gr σας είχε αποκαλύψει το… φλερτ που υπάρχει με τον διεθνή αμυντικό. Όμως αυτό που δεν είναι ευρύτερα γνωστό στους φιλάθλους του Τριφυλλιού είναι ότι ο Παπαδόπουλος είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού προτού καν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και μάλιστα είχε… απορριφθεί από τους Πράσινους. Όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους. 

Ο 14χρονος τότε Παπαδόπουλος αγωνιζόταν στον Σβορώνο και είχε περάσει από τεστ αξιολόγησης από την GREEN FOOTBALL DEVELOPMENT (έτσι ονομάζονταν τότε οι σχολές ποδοσφαίρου του συλλόγου).

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός είχε εντυπωσιάσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είχαν εισηγηθεί την απόκτηση του, ωστόσο το Τριφύλλι δεν ήταν διατεθειμένο τότε να πληρώσει το ποσό που ζητούσε η ομάδα του για να τον παραχωρήσει και δεν έγινε ποτέ η μετακίνηση του παίκτη στους Πράσινους. Τελικά δεκατέσσερα χρόνια μετά, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος φόρεσε και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκό και θα… φανεί αν τελικά θα μείνει στην προπονητική εμφάνιση ή θα βάλει και την… αγωνιστική.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.