Ολυμπιακός: Δεν θα είναι “μόνος” με Άρη

Κάτι καλό ετοιμάζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επιστροφή στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την Κυριακή (21.30, NS1HD) στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ απέναντι στον Άρη, τρεις μήνες και δύο ημέρες (!) μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι στο Φάληρο. Ήταν η ισοπαλία 1-1 με τη Γουλβς για τη φάση των “16” του Europa League. Το τελευταίο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν εκείνο απέναντι στον Παναιτωλικό την πρώτη μέρα του Μαρτίου, όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-0 μπροστά σε περίπου 22 χιλιάδες φίλους τους.

Το ξέσπασμα της πανδημίας έφερε ως ντόμινο την καραντίνα και στη συνέχεια τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που αγγίζουν κάθε έκφανση της κοινωνικής ζωής. Ένα απ’ αυτά είναι και ο αθλητισμός και μέχρι νεότερης απόφασης το πρωτάθλημα διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που στηρίζεται στην έδρα του πρόκειται για μια “γροθιά”, όχι μόνο οικονομική, αλλά και αγωνιστική. Ας μην ξεχνάμε πως φέτος οι φίλοι του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν απανωτά sold out σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εν όψει λοιπόν της επιστροφής στο Φάληρο, η ΠΑΕ έχει ετοιμάσει κάτι πολύ όμορφο για να δημιουργήσει την αίσθηση της παρουσίας του κόσμου στο γήπεδο, στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων που έχουν επανεκκινήσει τις δραστηριότητες τους. Το αποτέλεσμα είναι άρτιο αισθητικά και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν με ανυπομονησία να προβληθεί από τις τηλεοπτικές κάμερες των καναλιών Novasports. Επιθυμούν, όπως λένε, να επιστρέψουν κάτι από την αγάπη που δείχνει διαχρονικά και ειδικά το τελευταίο διάστημα ο κόσμος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.