ΟΦΗ: Προετοιμασίας συνέχεια με τρεις απόντες

Χωρίς τους Τσιλιανίδη, Δερμιτζάκη και Σόουζα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, η κρητική ομάδα συνέχισε την Κυριακή (31/5) να προετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Άρη (6/6)

Με προπόνηση που έγινε την Κυριακή (31/5) στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το πρώτο ματς στο πλαίσιο των play offs, το ερχόμενο Σάββατο (6/6), στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με αντίπαλο τον Άρη. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης, οι οποίοι είναι τραυματίες, δεν προπονήθηκαν, ενώ ο Φελίπε Σόουζα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. 

Η προπόνηση της Κυριακής περιελάμβανε άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδι σε μικρό χώρο και τελικό παιχνίδι 11 εναντίον 11. Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, στο πλαίσιο του οικογενειακού διπλού έκανε δοκιμές σχετικά με το πλάνο της ενδεκάδας εν όψει της πρώτης αναμέτρησης μετά την επανεκκίνηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Σήμερα, Δευτέρα (1/6) οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (2/6) στις 08:00 το πρωί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.