Ολυμπιακός: Tweet “πίστης” στη Γαλατά από Ονιεκούρου

Ο Χένρι Ονιεκούρου με ένα... οπαδικό tweet ξεσήκωσε τους φίλους της Γαλατάσαραϊ!

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που συγκεντρώνουν πολλά στοιχεία ως “αντί-Ποντένσε” για το “ερυθρόλευκο” ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο Νιγηριανός έχει την ταχύτητα και την τεχνική που απαιτείται για να καλύψει μια θέση στα άκρα της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού. Να θυμίσουμε πως τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Μονακό στη Γαλατάραϊ κατακτώντας το νταμπλ τη σεζόν 2018-2019.

Το δέσιμο του με τους φίλους της ομάδας είναι ιδιαίτερο και αυτό φάνηκε από το tweet που ανέβασε με αφορμή τους δύο τελευταίους τίτλους που κατέκτησε με την “Τσιμ Μπομ”. Οι συγκεκριμένες επιτυχίες ανέβασαν τον αριθμό των τίτλων της Γαλατά σε 40, για να γίνει έτσι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στη γειτονική χώρα. Το σχόλιο αφορούσε το ράψιμο του τέταρτου αστεριού στη φανέλα, με τον Ονιεκούρου να γράφει: “Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Τουρκία με τέσσερα αστέρια”. 

Αν μη τι άλλο, είναι ένα tweet που καταδεικνύει το δέσιμο του Ονιεκούρου με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης και ίσως αυτό παίξει το ρόλο του. Πάντως αυτό που ισχύει είναι πως η Μονακό έχει ως προτεραιότητα να πουλήσει τον Νιγηριανό και όχι να επεκτείνει τον δανεισμό του στη Γαλατά. Από τον Ολυμπιακό τηρούν στάση αναμονής, ωστόσο είναι ένας παίκτης που έχει απασχολήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.