ΑΕΚ: Αυτά ισχύουν για τον Τσιγκρίνσκι

Πώς μπορεί να παραμείνει στην ΑΕΚ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ουκρανός αμυντικός, παρά τα συχνά προβλήματα τραυματισμών αποτελεί μία σημαντική παρουσία για την ΑΕΚ εντός αποδυτηρίων και χαίρει της εκτίμησης του Μάσιμο Καρέρα, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει και να προλάβει να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο της Ένωσης.

Το συμβόλαιο του μπορεί να ανανεωθεί αυτόματα αν πιάσει τις 25 συμμετοχές στη σεζόν και μέχρι στιγμής έχει 17, με 10 ματς πρωταθλήματος και τουλάχιστον 1 Κυπέλλου να μένουν για τη λήξη της περιόδου.

Ακόμα όμως και αν δεν καταφέρει να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό αγώνων, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παραμείνει, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο του Σαββάτου, στην Ένωση εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον κρατήσουν με συμβόλαιο 1+1 έτους και μειωμένες αποδοχές σε σχέση με τις 450.000 ευρώ που έχει τώρα, λόγω οικονομικής κρίσης αλλά και ευπάθειας στους τραυματισμούς. Η πλευρά του παίκτη δεν φαίνεται να είναι αρνητική σε κάτι τέτοιο και έτσι δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης