Ολυμπιακός: “Τα λαβράκια του Μαρτίνς”

Οι παίκτες για τους οποίους έβαλε το χέρι στη φωτιά κι εκείνοι που ανέδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς την τελευταία διετία!

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε πρόσφατα για τον Ζοσέ Σα και εξήρε τις αγωνιστικές του ικανότητες. Παράλληλα αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του σαν προπονητής, λέγοντας πως του αρέσει να παίρνει σε κάθε ομάδα ποδοσφαιριστές που γνωρίζει. Έτσι έχει κάνει και στον Ολυμπιακό, δημιουργώντας έναν κορμό ποδοσφαιριστών που αποδίδουν συλλογικά, αλλά και για εκείνον!

Ρούμπεν Σεμέδο

Ο Πορτογάλος αμυντικός αναζητούσε το σκαλοπάτι που θα απογείωνε ξανά την καριέρα του και πίστεψε στα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς. Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Ολυμπιακού έπρεπε να πείσει τους ανθρώπους της διοίκησης του είχαν τις ενστάσεις τους, εξαιτίας του άστατου παρελθόντος του Σεμέδο. Λίγους μήνες μετά ο Πορτογάλος αμυντικός είναι περιζήτητος ξανά στην Πορτογαλία και φυσικά είναι “λαβράκι” που αλιεύτηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ζοσέ Σα

Τερματοφύλακας που έμαθε πίσω από τον Ίκερ Κασίγιας να κάνει υπομονή, προφανώς μπορούσε να αντέξει και πίσω από τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Από τη στιγμή που φόρεσε γάντια βασικού, δεν τα έβγαλε ποτέ ξανά και ο Ολυμπιακός τον έδεσε το περασμένο καλοκαίρι με νέο συμβόλαιο και σχετικά υψηλή ρήτρα 13 εκατομμυρίων ευρώ. Οι απίθανες εμφανίσεις του σε Champions και Europa League έχουν κάνει πολλούς συλλόγους να ασχοληθούν “ζεστά” με την περίπτωση του. 

Ντανιέλ Ποντένσε

Ο μάγος… τσέπης ήρθε στον Ολυμπιακό από τη Σπόρτινγκ με τους Πειραιώτες να εκμεταλλεύονται τη διοικητική αστάθεια του πορτογαλικού συλλόγου. Ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια προοπτική που φυσικά αποτέλεσε μια από τις βασικότερες επιλογές του Μαρτίνς τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Κοινώς ο Μαρτίνς τον… ξεζούμισε με τον Ποντένσε να φέρνει μια σπουδαία πρόταση από την Αγγλία και τη Γουλβς, για να πει αντίο στον Ολυμπιακό.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί 

Όταν οι άλλοι έλεγαν Μάρκους Μπεργκ, ο Μαρτίνς απαντούσε Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Μπορεί η φήμη του να μην ήταν τόσο μεγάλη όσο του Σουηδού που είχε προηγούμενη θητεία στην Ελλάδα, αλλά ο Μαρτίνς γνώριζε πως η αιχμή που ήθελε για την επιθετική του γραμμή, ήταν ξεκάθαρα ο Μαροκινός. Ο Ελ Αραμπί φόρτωσε με γκολ τις αντίπαλες εστίες και… έστειλε τον Γκερέρο δανεικό στη Λεγανές. Φυσικά το όνομα του παίζει για πιθανή μεταγραφή, αλλά δύσκολα θα αφήσει για την ώρα τον Πειραιά.

Αχμέντ Χασάν

Ο Αιγύπτιος είναι το… σχεδόν λαβράκι του Μαρτίνς. Από την περσινή σεζόν έδειξε πως τον πιστεύει πολύ, αλλά ο Χασάν άργησε να πάρει μπρος. Επέστρεψε στην Μπράγκα, τραυματίστηκε και φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και πάλι τον Ιανουάριο. Φέτος ήταν ένας “κίλερ” στη σκιά του Ελ Αραμπί, αλλά η πανδημία τον πρόλαβε και θα πρέπει να βρει αγωνιστικό ρυθμό στα πλέι οφ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.