Και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ για Ρόουζ (pic)

Μετά τους Σέρβους και τον Ερυθρό Αστέρα σήμερα ήταν η σειρά των Κροατών να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον - και - της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μάλιστα στις οικονομικές απαιτήσεις που εγείρει ο Άρης για τον 28χρονο Γάλλο αμυντικό

Ένας ακόμη κρίκος ήρθε να προστεθεί στην αλυσίδα των φημολογούμενων “μνηστήρων” του Λίντσεϊ Ρόουζ. Ο υψηλόσωμος κεντρικός του Άρη φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων εκτός ελληνικών συνόρων. Η αρχή έγινε με ομάδες από την Κύπρο, χτες η συνέχεια δόθηκε από τη Σερβία και σήμερα στο προσκήνιο εμφανίστηκε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. 

Όπως μάλιστα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι Κροάτες φέρονται πλήρως ενημερωμένοι για την υπόθεση. Καθώς επισημαίνουν πως ο Ερυθρός Αστέρας απέσυρε το ενδιαφέρον του στο άκουσμα του ποσού που εγείρει η πλευρά των “κιτρίνων”, ήτοι ένα εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, το εν λόγω ποσό βρίσκεται εντός των δυνατοτήτων της κροατικής ομάδας και μάλιστα από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιθυμία του τεχνικού, Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς, επισημαίνεται πως είναι μια περίπτωση την οποία δε θα παρατήσουν εύκολα οι άνθρωποι της Ντινάμο.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.