Και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ για Ρόουζ (pic)

Μετά τους Σέρβους και τον Ερυθρό Αστέρα σήμερα ήταν η σειρά των Κροατών να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον - και - της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μάλιστα στις οικονομικές απαιτήσεις που εγείρει ο Άρης για τον 28χρονο Γάλλο αμυντικό

Ένας ακόμη κρίκος ήρθε να προστεθεί στην αλυσίδα των φημολογούμενων “μνηστήρων” του Λίντσεϊ Ρόουζ. Ο υψηλόσωμος κεντρικός του Άρη φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων εκτός ελληνικών συνόρων. Η αρχή έγινε με ομάδες από την Κύπρο, χτες η συνέχεια δόθηκε από τη Σερβία και σήμερα στο προσκήνιο εμφανίστηκε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. 

Όπως μάλιστα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι Κροάτες φέρονται πλήρως ενημερωμένοι για την υπόθεση. Καθώς επισημαίνουν πως ο Ερυθρός Αστέρας απέσυρε το ενδιαφέρον του στο άκουσμα του ποσού που εγείρει η πλευρά των “κιτρίνων”, ήτοι ένα εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, το εν λόγω ποσό βρίσκεται εντός των δυνατοτήτων της κροατικής ομάδας και μάλιστα από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιθυμία του τεχνικού, Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς, επισημαίνεται πως είναι μια περίπτωση την οποία δε θα παρατήσουν εύκολα οι άνθρωποι της Ντινάμο.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!