Γιουράν: «Μυστήριο της ανθρωπότητας το φαινόμενο Καρέρα»!

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Σπαρτάκ Μόσχας και νυν προπονητής της Χίμκι, Σεργκέι Γιουράν, επιτέθηκε στον Ιταλό τεχνικό της ΑΕΚ!

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Σπαρτάκ Μόσχας και νυν προπονητής της Χίμκι, Σεργκέι Γιουράν, επιτέθηκε στον Ιταλό τεχνικό της ΑΕΚ! 

Μιλώντας στην ιστοσελίδα News.ru ο 50χρονος πρώην διεθνής με τη Ρωσία, εξέφρασε την απορία του για την αποδοχή που απολαμβάνει ο νυν προπονητής της ΑΕΚ στη χώρα σε σχέση με Ρώσους συναδέλφους του, καθώς θεωρεί ότι δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο στην ομάδα της πρωτεύουσας.

«Για μένα, το φαινόμενο Καρέρα είναι ακόμα ένα μυστήριο της ανθρωπότητας. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε καταστήσει τόσο δημοφιλή τον Ιταλό τεχνικό στη χώρα μας και δεν είναι τόσο δημοφιλείς οι δικοί μας. Κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα Λιγκ; Ήταν προπονητής στην Μπαρτσελόνα ή στην Εθνική Ιταλίας; Ναι, έδειξε μία καλή σεζόν στη Σπαρτάκ, πήρε το πρωτάθλημα και αυτό είναι όλο. Τι έγινε μετά; Απολύθηκε από την ομάδα. Ο Όλεγκ Ρομάντσεφ έφερε έναν μεγάλο αριθμό νικών στους ”ερυθρόλευκους” και πολλοί άλλοι προπονητές δεν είναι λιγότερο άξιοι από τον Καρέρα. Αλλά είπαν τίποτα γι αυτούς; Όχι. Ακόμα και στην Ευρώπη, οι προπονητές δεν επαινούνται τόσο όσο εμείς επαινούμε τον Καρέρα! Τι ηλιθιότητα είναι αυτή ανάμεσα στους ανθρώπους! Αν είχε πάρει δέκα συνεχόμενα πρωταθλήματα με την ομάδα, αν είχε κερδίσει στην Ευρωπαϊκή αρένα, δε θα υπήρχε ερώτημα. Χαρισματικός ο Μάσιμο; Ναι, οι μισοί από τους προπονητές μας είναι πολύ πιο χαρισματικοί από αυτόν», τόνισε ο Γιουράν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.