Ο Μπρούνο Γκάμα, ο ανηψιός του, Ντίνις και το αφιέρωμα της Μπράγκα (pics)

Η εκπληκτική ιστορία που αποκαλύπτει ο πορτογαλικός σύλλογος με οκτώ εκπροσώπους της οικογένειας Γκάμα από διαφορετικές γενιές (μαζί και ο παίκτης του Αρη) που έχουν περάσει από την ομάδα-Η συλλογή της εκπληκτικής γιαγιάς

Μια εκπληκτική ιστορία αποκαλύπτει η Μπράγκα στο αφιέρωμα που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (δείτε εδώ) για την οικογένεια Γκάμα. 

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την παρουσία του Ντίνις Γκάμα (σχετικές φωτογραφίες) στην ομάδα με επαγγελματικό συμβόλαιο αναφέρει ότι υπάρχουν Γκάμα από διαφορετικές γενιές που έχουν παίξει, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, στην πορτογαλική ομάδα. 

Και βέβαια, ο παίκτης του Αρη, ο Μπρούνο Γκάμα είναι ένας από αυτούς. 

Η χαρακτηριστική απάντηση που δίνει ο Ντίνις, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Γκάμα, είναι η εξής:

“Μαζί με τον ξάδερφό μου, Αλφόνσο Γκάμα, όλοι οι θείοι μου πέρασαν από την Μπράγκα, κάποιοι πιο πετυχημένα από κάποιους άλλους, όπως είναι φυσιολογικό. Ηταν ο Ρούι Γκάμα που έπαιξε στην πρώτη ομάδα και στην Εθνική, ο Μπρούνο Γκάμα που επίσης έπαιξε στην πρώτη ομάδα και συνεχίζει να παίζει στην Ελλάδα, ο Αουγκούστο Γκάμα που είναι τώρα βοηθός στη Ρίο Αβε, ο Χοσέ Αλμπέρτο Γκάμα που έπαιξε στη Β’ ομάδα, ο Φελιτσιάνο Γκάμα και ο παππούς μου, ο Αλίπιο Σίλβα που αμφότεροι έπαιξαν στην ομάδα Νέων”. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης απαντά σε σχετική ερώτηση για τη γιαγιά του που κρατάει (η φωτό που ακολουθεί) αρχείο από όλα. 

Ο Ντίνις είπε: “Είναι πολύ περήφανη, κρατάει τα πάντα. Εχει ένα ντουλάπι στο σπίτι της με τα αναμνηστικά των θείων μου. Τα περισσότερα ανήκουν στον θείο μου, τον Μπρούνο που πήρε τον Ευρωπαϊκό τίτλο με την Εθνική U-17 και πολλές αναμνήσεις από εκείνη την εποχή υπάρχουν στο σπίτι της γιαγιάς μου. Το 99% από όλα όσα έχουν πετύχει είναι εκεί”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.