Καρέρα: «Σοβαρό το πρότζεκτ της ΑΕΚ»

Ο Μάσιμο Καρέρα εκθείασε το πλάνο της ΑΕΚ και μίλησε για τη ζωή του στην Ελλάδα.

Ο Μάσιμο Καρέρα εκθείασε το πλάνο της ΑΕΚ και μίλησε για τη ζωή του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξή του στον λογαριασμό Instagram Sottoporta:

Για την ΑΕΚ: «Ποτέ δεν περίμενα μία την κλήση της ΑΕΚ, όλα έγιναν γρήγορα. Μίλησα με τη διοίκηση και αποδέχθηκα την πρόταση επειδή είδα ότι είναι ένα σοβαρό πρότζεκτ, καθώς κατασκευάζουν και το νέο στάδιο που θα είναι έτοιμο το επόμενο έτος. Ο στόχος μας είναι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα για να προκριθούμε στο Champions League και να κερδίσουμε το κύπελλο. Καταλαβαίνω λίγα ελληνικά. Είμαι τεμπέλης και έχω διερμηνέα, γι ‘αυτό προτιμώ να μιλάω στα ιταλικά, γιατί μεταφέρω καλύτερα τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου στους παίκτες».

Για την αγάπη του για τη Γιουβέντους: «Ναι είμαι Γιουβεντίνος. Σίγουρα για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στην ομάδα που είναι οπαδός της, νομίζω ότι είναι ανεκτίμητο. Είναι αδιανόητο όταν αρχίζεις να παίζεις ποδόσφαιρο, αλλά ήμουν τυχερός. Όταν παίζεις, υπάρχει αυτή η λίγο περισσότερη επιθυμία, λίγο πιο ανταγωνιστική κακία, ακριβώς επειδή είναι η αγαπημένη σου ομάδα».

Για τους καλύτερους πρώην συμπαίκτες του: «Ένα ιδανικό καλύτερο δίδυμο μεταξύ των πρώην συμπαικτών μου;  Βιάλι, Μπάτζο και Ντελ Πιέρο είχαν μια νικηφόρα νοοτροπία. Δεν έπαιξα στον τελικό του Champions League το 1996, επειδή ήταν αυτή η επιλογή  που έκανε ο προπονητής. Ήμασταν μια ομάδα με πολλούς σημαντικούς παίκτες. Ο Λίπι έκανε τις επιλογές, αλλά εμείς είμαστε όλοι μαζί, κανείς δεν ζήλευε. Ο καθένας από εμάς έκανε την προπόνηση 100% και όλοι το απολαμβάναμε μαζί».

Για το αν προτιμούσε να χάσει τελικό Τσάμπιονς Λιγκ ή να κερδίσει τελικό Γιουρόπα Λιγκ: «Μεταξύ της συμμετοχής σε τελικό του Champions League και την απώλεια ή την κατάκτηση ενός Europa League, προτιμώ να κερδίσω το τελευταίο. Επίσης επειδή δεν μου αρέσει να πάω  σε έναν τελικό και να τον χάσω».

Για το ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι κάτι θετικό για τα παιδιά. Δεν είναι μόνο διασκέδαση αλλά και αξίες. Εμείς που είμαστε μέσα, πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να φτάσουν αυτές οι αξίες στα νέα παιδιά».

Για την Σπαρτάκ Μόσχας: «Οι Ρώσοι φίλαθλοι είναι πολύ ζεστοί, είχα καλή σχέση μαζί τους και θα είναι πάντα στην καρδιά μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.