Άρης: Τα 2+2 συμβόλαια και η προτεραιότητα

Αρκετή δουλειά περιμένει τους Κίτρινους με τα συμβόλαια που λήγουν με τις περιπτώσεις πάντως όπως των Γκάμα, Ματίγια, Ιντέγε και Κουέστα να αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 13 είναι τα συμβόλαια που λήγουν στον Άρη με το τέλος της σεζόν. Είναι δεδομένο ότι αρκετή δουλειά περιμένει τους Κίτρινους στο συγκεκριμένο θέμα με κάποιες βέβαια από τις υποθέσεις να έχουν δρομολογηθεί. Όπως π.χ. με τον Φραν Βέλεθ για τον οποίον και ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη.

Όπως και να έχει κάθε περίπτωση έχει τις δικές παραμέτρους που την καθιστούν ξεχωριστή και αναλόγως με την πορεία των συζητήσεων θα προκύπτουν και τα δεδομένα. 

Κάποια συμβόλαια πάντως από αυτά που λήγουν μοιάζουν να είναι μια ξεχωριστή κατηγορία έναντι των υπολοίπων. 

Μπρούνο Γκάμα: Ένα από τα συμβόλαια που λήγουν είναι και αυτό του Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος κάνει εξαιρετική σεζόν. Γενικώς, έχει συνδεθεί πολύ με την ομάδα, αυτή τη διετία που αγωνίζεται σε αυτή. Είναι δεδομένο ότι και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία. Ο παίκτης προσφάτως είπε ότι το επιθυμεί. Οι συζητήσεις δεν έχουνε ακόμη “ζεσταθεί”. Είναι πάντως συζητήσεις στις οποίες θα δοθεί ξεχωριστή βαρύτητα. 

Χαβιέ Ματίγια: Ο Ισπανός είναι από τους κινητήριους μοχλούς στο κέντρο. Μαζί με τον Λούκας Σάσα έχουνε κάνει ένα δίδυμο που δίνει πολλά στον Άρη. Και αυτός έχει συνδεθεί με τους Κίτρινους σε αυτή τη διετία και είναι επίσης στις περιπτώσεις της άμεσης προτεραιότητας σε ό,τι αφορά στις συζητήσεις που θα δημιουργήσουν τα δεδομένα. 

Μπράουν Ιντέγε: Τον χειμώνα που υπήρξε πρόταση από την Τουρκία ήταν αυτός που με τις δηλώσεις που είχε κάνει στα κανάλια Novasports είχε βάλει stop σε κάθε σενάριο για μετακίνηση τον χειμώνα. Το μονοετές συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Και εδώ το οικονομικό θα διαμορφώσει την πορεία της συζήτησης. 

Χουλιάν Κουέστα: Και το συμβόλαιο του τερματοφύλακα του Άρη είναι από αυτά που ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν. Και εδώ είναι ερωτηματικό τι θα γίνει από την πλευρά του ο Άρης κάνει έρευνα αγοράς και για τερματοφύλακα αλλά και για άλλες θέσεις. 

Γενικώς, οι συζητήσεις ακόμη δεν έχουν μπει στην ουσία με τους παίκτες. Τα θέματα με τα συμβόλαια πάντως είναι σε πρώτο επίπεδο καθώς άπτονται του σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.