Ελ Αραμπί: “Μηχανή των ασίστ ο Βαλμπουενά, θέλω χρόνο με Χασάν”!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν σκόραρε, αλλά είχε τουλάχιστον δύο λόγους για να είναι χαρούμενος κόντρα στη Λαμία.

Ο Μαροκινός φορ είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό και κυριότερο πρόσωπο στο εκτελεστικό κομμάτι. Αν ο Ματιέ… κερνάει, συνήθως ο Γιουσέφ… πίνει και κάπως έτσι έχει φτάσει τα 20 γκολ σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο χθεσινό ματς με τη Λαμία ο Ελ Αραμπί δεν σκόραρε, αλλά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση της εικόνας της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε Χασάν και Ελ Αραμπί μαζί στο 4-4-2, απόντος του τραυματία Σουντανί. Μάλιστα οι δύο τους είχαν μια μαγική στιγμή, με τον Χασάν να δημιουργεί με “σκαφτό” και τον Ελ Αραμπί να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 71ο λεπτό, για ένα από τα πιο όμορφα γκολ της σεζόν. 

Μετά το ματς ο Ελ Αραμπί μίλησε στο novasports.gr για τον mr. assist Ματιέ Βαλμπουενά αναφέροντας: “Μας κάνει πολύ χαρούμενους η παρουσία του στην ομάδα. Είναι πραγματικά μια μηχανή παραγωγής ασίστ ο Ματιέ. Είναι ευλογία για εμάς τους επιθετικούς να βρίσκεται στην ομάδα”. 

Ρωτήσαμε τον Μαροκινό φορ για το εκρηκτικό ξεκίνημα του Αχμέντ Χασάν στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό και μας είπε: “Είναι παίκτης που ταιριάζει στο ρόστερ μας και θα βοηθήσει πολύ. Αυτό φαίνεται και απ’ όσα έχει καταφέρει στα πρώτα του παιχνίδια εδώ”.

Για το γεγονός πως οι δύο τους αγωνίστηκαν στην κορυφή στο 4-4-2 του Μαρτίνς είπε: “Φέτος έχει φανεί πως είναι αρκετά αποδοτικό όταν αγωνιζόμαστε με δύο επιθετικούς. Σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο με τον Χασάν σε παιχνίδια για να μάθουμε ο ένας το στυλ του άλλου”.

Για την πρόκριση επί της Λαμίας είπε: “Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πολύ και δημιουργήσαμε τις συνθήκες για να πάρουμε μια σίγουρη νίκη κόντρα σε μια σκληρή ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.