Το αντίο του Τοπολιάτη στον Ολυμπιακό

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του 37χρονου πρώην προπονητή των ακαδημιών των Πειραιωτών.

Ύστερα από 12 συναπτά έτη προσφοράς στις «ερυθρόλευκες» υποδομές, ο Νίκος Τοπολιάτης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, ευχαριστώντας τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη και τα μέλη της διοίκησης της ακαδημίας.

Αναλυτικά το μήνυμά του στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού:

«Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ευκαιρία που μου έδωσε, να υπηρετώ το σύλλογο από διάφορα πόστα, πάντα στο κομμάτι της Ακαδημίας, δίπλα στις νέες γενιές του Ολυμπιακού, δείχνοντας μου εμπιστοσύνη σε θέσεις ευθύνης. Επίσης, το γεγονός ότι αφουγκράστηκε την επιθυμία μου να προχωρήσω και να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου στο εξωτερικό.

Ακόμα, θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Διοίκηση της Ακαδημίας, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το προσωπικό και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο Ρέντη για την ειλικρινή συνεργασία μας.

Νιώθω πως έβαλα κι εγώ το δικό μου λιθαράκι σε όλη αυτή την προσπάθεια, προκειμένου οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού να είναι αυτή τη στιγμή οι κορυφαίες στην Ελλάδα και να συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ακόμα, την ανάδειξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών αλλά πολύ περισσότερο, στη διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων και προσωπικοτήτων και τέλος, τους τίτλους και τα πρωταθλήματα που κατακτήσαμε τα τελευταία 12 χρόνια.

Μέσα στο παραπάνω διάστημα, εξελίχθηκα σημαντικά τόσο σαν επαγγελματίας, όσο και σαν προσωπικότητα και αυτό είναι κάτι που το οφείλω στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας!

Θα μείνω πάντα στη διάθεση της οικογένειάς μου, αυτή του Ολυμπιακού και ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.