Σα: “Ο Αλέν αξίζει την ευκαιρία” (video)

Ο Ζοσέ Σα μίλησε για τη συνεργασία με τον Μπόμπι Αλέν, τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και το ντέρμπι με τον Άρη.

Ο Ζοσέ Σα πήρε την πρώτη του “ανάσα” στη φετινή σεζόν στα δύο ματς κυπέλλου με την Καλαμάτα, στα οποία ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε την ευκαιρία να “ξεσκουριάσει” ο Μπόμπι Αλέν. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr για τη συνεργασία του με τον Αλέν, αλλά και για τη χημεία της άμυνας του Ολυμπιακού, το Euro και το αποψινό ματς με τον Άρη.

Για το αν είχε ανάγκη να ξεκουραστεί σε δύο ματς:

“Δεν είναι τόσο ότι ήθελα να ξεκουραστώ εγώ, όσο πως έπρεπε να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι παίκτες που δεν είχαν τόσα λεπτά μέχρι στιγμής. Είναι παίκτες που δουλεύουν πολύ ποιοτικά και σκληρά. Για τους τερματοφύλακες είναι σημαντικό να παίρνουν κάποια στιγμή την ευκαιρία να δείξουν τη δουλειά τους και ν’ αποδείξουν πως αξίζουν χρόνο συμμετοχής. Ο προπονητής αποφάσισε να δώσει αυτές τις ευκαιρίες και το θεωρώ πολύ σωστό”.

Για τη συνεργασία με τον Μπόμπι Αλέν:

“Δεν είναι εύκολο για τους τερματοφύλακες να πάρουν χρόνο συμμετοχής γιατί στην αρχή της χρονιάς ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα είναι ο βασικός. Αυτός απολαμβάνει τα παιχνιδια του πρωταθλήματος και της Ευρώπης και ο δεύτερος παίζει στα ματς κυπέλλου. Έτσι συμβαίνει συνήθως. Ο Μπόμπι είναι ένας τερματοφύλακας που δουλεύει εξαιρετικά και πραγματικά χαίρομαι που ανταποδίδει τόσο καλά στις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται. Το αξίζει και στο μέλλον θα βοηθήσει την ομάδα. Δουλεύουμε με άψογο τρόπο και είμαι χαρούμενος που είμαστε συμπαίκτες”. 

Για τη χημεία της άμυνας του Ολυμπιακού:

“Η άμυνα τα πηγαίνει καλά εξαιτίας των νέων προσώπων αλλά και της χημείας που έχουμε. Υπάρχει ποιότητα στις προπονήσεις και καλή συνεργασία με τους προπονητές και το τεχνικό επιτελείο”. 

Για το όνειρο της συμμετοχής στο Euro:

“Είναι το όνειρο μου να λάβω μέρος στο Euro. Η Πορτογαλία διαθέτει πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θεωρώ πως είμαστε φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού. Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί”. 

Για το αν του έλειψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού:

“Οι φίλαθλοι μας είναι, με την καλή έννοια, “θεότρελοι”. Μας βοηθούν συνεχώς με τις φωνές και τα τραγούδια τους και μας δίνουν ώθηση για να πάρουμε αποτελέσματα σε πολύ δύσκολους αγώνες”. 

Για τον Άρη:

“Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικό ρόστερ, όμως εμείς στην έδρα μας θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Έχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.