Αρης: Συνέχισε με θεραπεία ο Κουέστα

Ο Ισπανός τερματοφύλακας εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον ώμο-Χωρίς τον Ενινγκ η προπόνηση του Αρη καθώς ο Γερμανός τεχνικός ήταν στην πατρίδα του για προσωπική υπόθεση

Ο Χουλιάν Κουέστα εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον ώμο απόρροια και της φάσης στο παιχνίδι με την ΑΕΛ (σχετική φωτογραφία) την προηγούμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Αρη έχει ενοχλήσεις στον δεξιό ώμο όπου είχε κάνει και επέμβαση μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Την προηγούμενη αγωνιστική με την ΑΕΛ σε κάποια φάση που συγκρούστηκε με αντίπαλο έμεινε για λίγο κάτω, συνέχισε όμως κανονικά. Οι ενοχλήσεις πάντως δεν τον εγκατέλειψαν και τις προηγούμενες μέρες και έπαιξε με ένεση στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Τώρα, η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη καθώς και σήμερα (16/1) έκανε θεραπεία. Θεραπεία έκανε και ο Γκάμα απλώς θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος θα είναι απών από το παιχνίδι λόγω τιμωρίας όπως και ο Σάσα.

Η επίσημη ενημέρωση του Αρη έχει ως εξής:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19/01, 19:30), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η σημερινή προπόνηση έγινε χωρίς τον Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος μετέβη στη Γερμανία για μια προσωπική του υπόθεση. Ο προπονητής της ομάδας μας θα επιστρέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη και θα δώσει το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση, που θα γίνει στο «Δασυγένειο».

Οι Μπρούνο Γκάμα (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) και Χουλιάν Κουέστα (ενοχλήσεις στον ώμο) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Μάρτιν Τόνσο, από την πλευρά του, ξεκίνησε τρέξιμο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.