Μάνατζερ Μεριά: “Απογοητευμένος ο Γιασίν”

Ο μάνατζερ του Γιασίν Μεριά, Καλίντ Ραχμάν, μίλησε στο novasports.gr για τον Τυνήσιο αμυντικό και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η επιστροφή του Παπέ Σισέ στη δράση στο ματς με την Καλαμάτα και ο παροπλισμός του Γιασίν Μεριά σε συνεχόμενα παιχνίδια, έφερε στο προσκήνιο το λογικό σενάριο της αποχώρησης του Τυνήσιου αμυντικού από τον Ολυμπιακό το προσεχές διάστημα.

Μετά το σημαντικό σφάλμα του Μεριά στο παιχνίδι με την Τότεναμ στο Λονδίνο, ο χρόνος συμμετοχής του ελλατώθηκε δραματικά και ουσιαστικά στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς έπαψε να είναι ο βασικός παρτενέρ του Ρούμπεν Σεμέδο, δίνοντας χρόνο και συμμετοχές σε Αβραάμ Παπαδόπουλο και κυρίως στον Ουσεϊνού Μπα. 

Ο Μεριά αγωνίστηκε και στο ματς πρόκρισης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Φάληρο, με τον Αβραάμ τραυματία και τον Μπα εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Μπορεί ο Ολυμπιακός να πανηγύρισε την πρόκριση, όμως δεν σήμανε παράλληλα “άφεση αμαρτιών” για τον Μεριά. Η αμέσως επόμενη συμμετοχή του ήταν η χθεσινή στο ματς με την Καλαμάτα.

Ο εκπρόσωπος του Γιασίν Μεριά, Καλίντ Ραχμάν ανέφερε στο novasports.gr: “O Γιασίν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Ολυμπιακό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και τον βοήθησε πολύ, δίνοντας του σημαντικές παραστάσεις. Όμως δεν μπορώ να κρύψω πως δεν είναι καθόλου χαρούμενος το τελευταίο διάστημα, καθώς δεν παίζει αρκετά”.  

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι κρίσιμη για την παραμονή ή όχι του Μεριά στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ, με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι προς την αποχώρηση του. Ο εκπρόσωπος του μας είπε: “Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο αυτή τη στιγμή, όμως ο Μεριά έχει προτάσεις από δύο μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά και από το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Έχει πολύ καλό όνομα στη Γερμανία και ενδιαφέρονται τρεις σύλλογοι από την Μπουντεσλίγκα, αλλά και μία ομάδα από το πρωτάθλημα Γαλλίας. Επαναλαμβάνω πως ο Γιασίν σκέφτεται μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά θέλει να παίζει περισσότερο”. 

Να θυμίσουμε πως ο Μεριά ήρθε την περσινή σεζόν στον Ολυμπιακό και μέχρι στιγμής μετράει 43 συμμετοχές και ένα γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.