Λιβάια: «Πιο σημαντική η ομάδα από το χατ – τρικ» 

Ο Μάρκο Λιβάια εξήγησε στην κάμερα του Novasports γιατί επέλεξε να παραχωρήσει το πέναλτι για το 3-1 στον Βέρντε.

Ο Μάρκο Λιβάια εξήγησε στην κάμερα του Novasports γιατί επέλεξε να παραχωρήσει το πέναλτι για το 3-1 στον Βέρντε.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Αναλυτικά:

Για το πέναλτι του Βέρντε: «Ο Βέρντε με πλησίασε και μου είπε ότι θέλει να σκοράρει και να το αφιέρωσει στην κόρη του. Του είπα να το εκτελέσει. Τέλος. Για μένα το σημαντικό δεν είναι το χατ τρικ αλλά να πάει καλά η ομάδα. Να έχει μία απόδοση που θα μας αφήσει ικανοποιημένους. Δεν σκεφτόμουν το χατ τρικ. Είμαστε στον σωστό δρόμο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλό ποδοσφαίρο. Πρέπει να δούλέψουμε τα λάθη στις μεταβιβάσεις γιατί δώσαμε την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να βγάλει αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε έλεγχο της μπάλας. Σημαντική νίκη γιατί έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια αυτό τον μήνα. Χαρούμενος που κατάφερα και σκόραρα δύο γκολ.

Για τον Καρέρα: «Η αλήθεια είναι ότι με τον νεό προπονητή δουλεύουμε πιο πολύ στην τακτική. Θέλουμε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε ακόμη. Μου ζητάει να παίζω πιο μπροστά με κινήσεις στο χώρο. Δεν είμαι μόνο εγώ αλλά θέλει συνεχή κίνηση από όλους όσους είμαστε στην επίθεση για να εκμεταλλευόμαστε τους χώρους».

Για τη δική του απόδοση: «Συνήθως είμαι αυτός που εκτελεί τις στατικές φάσεις. Ο,τι μας ζητήσει ο προπονητής. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο».

Για τα στατιστικά: «Δεν κοιτάζω τα στατιστικά, δε με ενδιαφέρουν. Η αλήθεια είναι ότι είναι διαφορετικό να το βλέπεις από την τηλεόραση. Πρέπει να τρέξεις και να έχει αποτελέσμα η ομάδα. Πρέπει να τρέχεις ναι, αλλά να κάνεις και το κάτι παραπάνω».

Για το ματς στην Τούμπα: «Νομίζω ότι επειδή έχουμε δει και το ματς με τον Άρη, αν μπούμε το ίδιο δυνατά μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι». 

Για το αν του λείπει το γκολ σε ντέρμπι: «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.