Ραντζέλοβιτς: “Ο Μαρτίνς μου είπε πως μένω”

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μίλησε σε μέσο της Σερβίας για το μέλλον του, καθώς ρωτήθηκε αν θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Τα σερβικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναπτύξει φημολογία σχετικά με το μέλλον του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στον Ολυμπιακό, με ρεπορτάζ να αναφέρουν πως θα συνεχίσει ως δανεικός σε άλλο σύλλογο. Ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Συγκεκριμένα είπε: 

“Ο σύλλογος υπολογίζει σε μένα και δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι πληροφορίες. Έχω δεχτεί πάρα πολλές κλήσεις αυτές τις ημέρες. Όλοι με ρωτούν αν θα φύγω δανεικός. Η μόνη αλήθεια είναι πως ο σύλλογος είναι ευχαριστημένος μαζί μου και μένω στον Ολυμπιακό”.

Για τη συνομιλία του με τον Μαρτίνς τόνισε:

Μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έχω την απόλυτη στήριξη τους. Ο Πέδρο Μαρτίνς μου είπε ότι μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο σύλλογος με εμπιστεύεται κι εγώ αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να δουλεύω και να γίνομαι καλύτερος για να τους δικαιώσω που με εμπιστεύονται. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όλους τους συμπαίκτες μου για τη στήριξη τους στο πρόσωπο μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.