«Πετυχαίνει το απρόβλεπτο ο Σφιντέρσκι»

Το εγκώμιο του Κάρολ Σφιντέρσκι έπλεξε ο Μάριαν Κέλεμεν.

Το εγκώμιο του Κάρολ Σφιντέρσκι έπλεξε ο Μάριαν Κέλεμεν.

Ο παλιός τερματοφύλακας του Άρη, μίλησε στον Metropolis για τον πρώην συμπαίκτη του στη Γιαγκελόνια, αλλά και την πορεία των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για τον Σφιντέρσκι: «Δεν μου κάνει εντύπωση που είναι πρώτος σκόρερ, είναι ταλαντούχος, ξέρει πως να κινηθεί μέσα στην περιοχή και να σκοράρει. Είναι πολύ επαγγελματίας, δουλεύει και μόνος του καθημερινά και πιστεύω πως θα του έρθει σύντομα η κλήση για την Εθνική ομάδα. Γνωρίζει πως να κινηθεί μέσα στην περιοχή, έχει πολύ δυνατά πόδια και εξαιρετική τεχνική».

Για το αν μπορεί να πετύχει όσα πέτυχε ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ: «Φυσικά μπορεί, ο Πρίγιοβιτς είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Αν παίζει διαδοχικά 90λεπτα, ο Κάρολ μπορεί να καταφέρει, μπορεί να τελειώνει φάσεις και να πετυχαίνει το απρόσμενο».

Για τον Αρη και την εμφάνιση του Τσιλιγγίρη: «Είναι ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας, το μέλλον είναι μπροστά του, αν δουλέψει σωστά μπορεί να κάνει καριέρα. Η φυσική θέση του Αρη είναι να διεκδικεί πλασαρίσματα σε υψηλές θέσεις, του εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Για τον Κόκε και την περιπέτειά του: «Δεν έχουμε μιλήσει μετά τον Αρη, δεν παρακολουθώ την προσωπική του ζωή, κάτι άκουσα και ελπίζω να ξεμπλέξει σύντομα».

Για το μήνυμα που δίνει στον κόσμο του Αρη: «Ολες οι αναμνήσεις που έχω είναι πολύ καλές, ο Αρης είναι μια ομάδα με εξαιρετικούς οπαδούς. Θυμάμαι τον Super 3 που είναι από τα καλύτερα κλαμπ οπαδών στην Ελλάδα, πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα και πάντα την υποστήριζε. Ο Αρης είναι μια ομάδα που πρέπει να βρίσκεται στις καλύτερες 3-4 ομάδες της Ελλάδας, έχει τη δυναμική και τον κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.