Μίσιτς: Η απογείωση και η ρήτρα των 2.25 εκ. (pics)

Το deal για τον ΠΑΟΚ, το "θέλω να μείνω" του παίκτη-Με 9 σερί 90λεπτα πλέον, η εκπληκτική αγωνιστική μεταμόρφωση και οι ατάκες Φερέιρα

Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά. Ικανά να δείξουν -και αυτά- την εκτόξευση του Γιόσιπ Μίσιτς που κάνει τον ΠΑΟΚ ήδη να βάζει μπροστά για το deal και την αγορά του παίκτη (δείτε εδώ τη σχετική δημοσίευση του Γιώργου Σαββίδη) από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 

Ενατο σερί 90λεπτο

Ο Μίσιτς στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έκανε το ένατο σερί 90λεπτο στο Πρωτάθλημα. Βασικός και χωρίς να γίνει αλλαγή.

Είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι της πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό και από το επόμενο (με τον Πανιώνιο) είναι βασικός και αναντικατάστατος. 

Νιώθει καλά, νιώθει σημαντικό μέλος της ομάδας, ένας παίκτης γεμάτος αυτοπεποίθηση που τη συνδυάζει με την αξία του και τη δουλειά που κάνει τις προπονήσεις και αυτό βγαίνει και στα παιχνίδια. 

Το συμβόλαιο δανεισμού 

Το συμβόλαιο δανεισμού του παίκτη από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τον ΠΑΟΚ που υπογράφηκε τον προηγούμενο Γενάρη είναι για ενάμιση χρόνο.

Ο δανεισμός ολοκληρώνεται αυτή τη σεζόν ήδη όμως ο ΠΑΟΚ θέλει να πάει σε συζητήσεις για την παραμονή. 

Η ρήτρα 

Η ρήτρα είναι στα 2.25 εκ. ευρώ και αφορά στην αγορά του 80% των δικαιωμάτων του παίκτη. Αυτή είναι η αρχική συμφωνία -την περίοδο που έκλεισε ο δανεισμός του παίκτη από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ενα deal που μένει να προχωρήσει (με όποια μορφή βέβαια πάρει με τις διαπραγματεύσεις) με τον παίκτη να θέλει να παραμείνει όπως δήλωσε (δείτε εδώ) προσφάτως και στην κάμερα των καναλιών Novasports. 

Η “εκτόξευση”

Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά. Στο β’ μισό της προηγούμενης σεζόν είχε παίξει σε 10 παιχνίδια, εκ των οποίων μόλις τα 3 ως βασικός.

Και από αυτά τα 3, τα δύο ήταν για το Κύπελλο. Είχε κάνει μόλις ένα 90λεπτο.

Και είχε πετύχει ένα γκολ (παρακάτω φωτογραφία), στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. 

Σε αυτή τη σεζόν έχει κάνει ήδη 12 παιχνίδια, από τα οποία τα 9 είναι 90λεπτα και έχει πετύχει 4 γκολ με πιο πρόσφατο αυτό που έβαλε (δείτε εδώ) στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. 

Φερέιρα: “Είναι παράδειγμα”

Ο Φερέιρα έχει αναφερθεί αρκετές φορές ήδη σε αυτόν. Δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει τον Μίσιτς “παράδειγμα για όλους τους ποδοσφαιριστές για το πώς πρέπει να δουλεύουνε”.

Οι αναφορές του είναι χαρακτηριστικές. 

Μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, στην πρεμιέρα είπε: “Είμαι επίσης πολύ ικανοποιημένος με τον Μίσιτς. Είχα μια συζήτηση μαζί του, του έθεσα μια καινούργια πρόκληση. Έπαιζε σαν εξαροοχτάρι, εγώ είδα ότι είναι παίκτης που μπορεί να παίξει πολύ καλά ανάμεσα στις γραμμές. Δουλεύει πολύ καλά στις προπονήσεις και αυτό φάνηκε στον αγώνα”.

Μετά το ΠΑΟΚ-Λαμία είπε: “Θα έπρεπε να με ρωτήσετε για την απόδοση του Μίσιτς. Και επιθετικά είναι καταπληκτικός, τρέχει, δίνει πάσες είναι αυτός που βοηθάει την ομάδα να παίξει κάθετα, τρέχει, πιέζει, μαρκάρει, κλέβει. θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παράδειγμα για όλους τους ποδοσφαιριστές και το τι πρέπει και πώς πρέπει να δουλεύουνε. Δεν είναι έκπληξη για μένα γιατί αυτά που που κάνει στο παιχνίδι το κάνει και στον αγώνα. Κάποια στιγμή μάλιστα του λέω, “ήρεμα”. 

Και μετά τον πρόσφατο αγώνα με τον ΟΦΗ είπε: “Κοιτάξτε, η απόδοση του Μίσιτς δεν έχει να κάνει καθόλου με εμένα. Έχει να κάνει καθαρά με τη δουλειά που κάνει ο ίδιος καθημερινά. Για να εξηγηθώ, οι οδηγίες και αυτά που ζητάω από τους μέσους, από τον Μίσιτς, τον Εσίτι, τον Μαουρίσιο, τον Ελ Καντουρί, δεν αλλάζουν, είναι οι ίδιες. Για τον λόγο αυτό σας λέω ότι τα συγχαρητήρια και τα εύσημα ανήκουν στον ίδιο τον Μίσιτς. Όποιον και αν ρωτήσετε στην ομάδα μας, θα σας πει ότι ο Μίσιτς ό,τι κάνει στον αγώνα το κάνει και στις προπονήσεις”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.