Κωστένογλου: ”Περιμένω μια ποιοτική ΑΕΚ” (video)

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν άνοιξε τα χαρτιά του και κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μιλώντας στα κανάλια novasports. Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει τον κόσμο στο ΟΑΚΑ και τον...Ολιβέιρα, ενώ σέβεται τον αντίπαλο θεωρώντας τον εξαιρετική ομάδα.

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν άνοιξε τα χαρτιά του και κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μιλώντας στα κανάλια novasports. Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει τον κόσμο στο ΟΑΚΑ και τον…Ολιβέιρα, ενώ σέβεται τον αντίπαλο θεωρώντας τον εξαιρετική ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός άρχισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

”Ευελπιστούμε να έχουμε καλή εικόνα και θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο .Θα δούμε την Κυριακή την προσέλευση των φιλάθλων. Ο κόσμος είναι εντυπωσιακός. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στα τελευταία ματς ανατρέψαμε την εικόνα μας. Ο κόσμος ψάχνει στιγμές που θα τον ευχαριστήσουν”.

Για Ολιβέιρα: Θα φανεί τις επόμενες μέρες και θα αποφασίσουμε αν θα αγωνιστεί. Υπάρχει ιατρικό επιτελείο και θα αποφασίσει”.

Για το ματς:

”Η ΑΕΚ με όποιον και να παίζει στοχεύει στην νίκη. Θέλω να έχουμε μια καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα ξεκίνσηε την σεζόν με τον Καρντοσο με σύστημα 4-2-3-1 ,  όμως εμείς το αλλάζουμε ανάλογα με τον αντίπαλο.Πρέπει να έχουμε δυό και τρία διαφορετικά σχέδια. Το σύστημα θα φτιαχτεί ανάλογα με τον αντίπαλο. Δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας”.

Για τον Γιακουμάκη και τους χώρους που δημιουργούνται για τον Λιβάια:

”Ο Λιβάια είναι εξαιρετικός, υπάρχουν και άλλοι παίκτες, όπως ο Μάνταλος, ο καθένας έχει τον ρόλο του, παρουσιάζεται μία δυσκολία στην επίθεση, ελπίζω του χρόνου να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Στην προσωπικότητα θα κριθεί το ντέρμπι, παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού η προσωπικότητα του κάθε ποδοσφαιριστή”.

Για τον ΠΑΟΚ:

”Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει απογοήτεσυη μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Είναι νωρίς ακόμα για να τον βγάλουμε συμπεράσματα”.

Για την 11αδα:

”Κανένας δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα , δεν ξέρω αν θα πάιξουμε με σύστημα 3-5-2, θα δούμε. Εγώ θέλω να δώ μια ποιοτική και κυρίαρχη ΑΕΚ ώστε να φτάσουμε στην νίκη.Είναι μία ιδιαίτερη εβδομάδα, τα ντέρμπι έχουν ιδιαίτερη εικόνα , είναι δύσκολος ο αντίπαλος, όμως οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο τους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.