Το κυρίως πιάτο της πρεμιέρας

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μπαίνουν στη μάχη του πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα σε Παναιτωλικό και Ξάνθη αντίστοιχα. Τι μπορείτε να δείτε από τα κανάλια Novasports και το Novasports.gr.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μπαίνουν στη μάχη του πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα σε Παναιτωλικό και Ξάνθη αντίστοιχα. Τι μπορείτε να δείτε από τα κανάλια Novasports και το Novasports.gr.

Η σεζόν 2019-20 ξεκίνησε το Σάββατο με τρία ματς για την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και την Κυριακή διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις.

Η δράση ξεκινά στις 18:45 με το ματς του Ατρόμητου κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ στις 19:15, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον νεοφώτιστο Βόλο, σε ένα ματς που μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά από το Novasports2HD και σε live streaming από την Web TV του Νοvasports.gr.

O νταμπλούχος ΠΑΟΚ, ξεκινά την υπεράσπιση των κεκτημένων του στην Τούμπα απέναντι στον Παναιτωλικό, ενώ το πρόγραμμα κλείνει στις 22:00 με την ΑΕΚ να ψάχνει νικηφόρο ξεκίνημα μετά την ήττα από την Τράμπζονσπορ, υποδεχόμενη την Ξάνθη. Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1HD και ηχητικά από την Web TV του Novasports.gr.

Στις 21.00, συντονιστείτε στο Novasports1HD, ή επισκεφτείτε την Web TV και το κανάλι YouTube του Novasports.gr για το Pre Game του ΑΕΚ – Ξάνθη.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ (00.00), ακολουθεί στο Novasports1HD την Web TV και το κανάλι YouTube του Novasports.gr το Post Game.

Aναλυτικά η 1η Αγωνιστική:

Σάββατο

Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1
Άρης – ΟΦΗ 1-1
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρ. 1-0 

Κυριακή

Ατρόμητος – ΑΕΛ (18:45)
Πανιώνιος – Βόλος (19:15, Novasports2HD και στο WebTV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova)
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (20:00)
ΑΕΚ – Ξάνθη (22:00, Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.