Κάτοικος Βέροιας ο Σισοκό

Την απόκτηση του Μοχαμαντού Σισοκό ανακοίνωσε την Τετάρτη η διοίκηση της Βέροιας, με τον Γάλλο αμυντικό να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την απόκτηση του Μοχαμαντού Σισοκό ανακοίνωσε την Τετάρτη η διοίκηση της Βέροιας, με τον Γάλλο αμυντικό να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στη «Βασίλισσα» του Βορρά, της οποίας τη φανέλα είχε φορέσει τη σεζόν 2013-2014. Την περσινή σεζόν είχε αγωνιστεί στη Βολουντάρι, ενώ κατά το παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Οτελούλ και Γκιρεσούνσπορ. 

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Mohamadou Sissoko στην ομάδα μας. 

Ο 28χρονος Γάλλος αμυντικός, που θα φορέσει μετά από δύο χρόνια ξανά τη φανέλα της «Βασίλισσας του Βορρά», υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017. 

Ο Mohamadou Sissoko, που γεννήθηκε στις 08/08/1988 στο Παρίσι (έχει ύψος 1.90 και βάρος 79 κιλά), την αγωνιστική περίοδο 2013-14 είχε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο. 

Εκτός από τη Βέροια έχει αγωνιστεί ακόμη στην ιταλική Ουντινέζε, στην βελγική Έουπεν, στη σκοτσέζικη Κιλμάρνοκ, στη ρουμάνικη Οτελούλ Γκαλάτι, στην τουρκική Γκιρεσούνσπορ, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ρουμάνικη Βολουντάρι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.