Ισχυρό τεστ με την Λουντογκόρετς

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ουσιαστικά ολοκληρώνεται με το αποψινό φιλικό παιχνίδι με την ισχυρή Λουντογκόρετς.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ουσιαστικά ολοκληρώνεται με το αποψινό φιλικό παιχνίδι με την ισχυρή Λουντογκόρετς. Θα διεξαχθεί στο στάδιο του Γένμπαχ, χωρητικότητας 2.000 θεατών, που απέχει περίπου 75 λεπτά οδικώς από το Ζέεφελντ, ενώ η σέντρα θα γίνει στις 7μμ. ώρα Ελλάδας. Την Τρίτη και μετά από ένα χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ, θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής για τους «ερυθρόλευκους». Η αποστολή τους αναμένεται στην Ελλάδα τα μεσάνυκτα.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως ενώ για τον Ολυμπιακό το σημερινό τεστ είναι μόλις το δεύτερο μετά το νικηφόρο φιλικό με την Βάτενς, ωστόσο για την Λουντογκόρετς είναι το έκτο, αφού αρχίζει τις υποχρεώσεις στις 12 Ιουλίου, μετέχοντας στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Επομένως, ο βαθμός ετοιμότητας της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας είναι υψηλότερος. Να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες μπορεί να διασταυρωθούν μόνο στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Μπέσνικ Χάσι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όσους διεθνείς δεν πήραν λεπτό συμμετοχής στο πρώτο ματς με την Βάτενς. Αναμένεται, λοιπόν, να παίξουν οι Φορτούνης, Σιώπης, Ανδρούτσος, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης και Καπίνο. Στο πρώτο φιλικό είχαν χρησιμοποιηθεί ο Ρέτσος, ο Μανθάτης, ο Νικολάου και ο Ζντιέλαρ.
Επιπλέον, ο Μποτία που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και προπονείται κανονικά, πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Δε θα αγωνιστεί ο Ρέτσος, ο οποίος θα προφυλαχθεί για μερικές ημέρες μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Βάτενς. Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο σκόρερ του πρώτου γκολ στο φιλικό της Παρασκευής, ο Κωνσταντίνος Μεγαρίτης εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό.
Σε μία από τις δοκιμές της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ, ο Χάσι είχε στην ίδια ενδεκάδα τους Φορτούνη και Μάριν, μαζί με τους Φιγκέιρας, Μποτία, Σισέ, Κούτρη, Ρομαό, Σιώπη, Σεμπά και Βέργο.
Το φιλικό με την Λουντογκόρετς έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα. Θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports1HD, από την υπηρεσία NovaGO και ηχητικά από το Novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.