Υψηλό εμπόδιο στο δρόμο του Ολυμπιακού

Απέναντι στην ισχυρότερη ομάδα του βουλγαρικού ποδοσφαίρου και μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια, Λουντογκόρετς, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό επι Αυστριακού εδάφους ο Ολυμπιακός.

Απέναντι στην ισχυρότερη ομάδα του βουλγαρικού ποδοσφαίρου και μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια Λουντογκόρετς, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό επι Αυστριακού εδάφους ο Ολυμπιακός.
Οι πρώταθλητες Βουλγαρίας τα τελευταία 6 χρονια, ιδρύθηκαν μόλις το 2001 και πρόλαβαν σε διάστημα 16 ετών να πανηγυρίσουν την κατάκτηση 6 πρώταθληματων και 2 κυπέλλων. Παράλληλα συμμετείχαν 2 φορές σε φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ.
Την προηγούμενη σεζον η Λουντογκόρετς έκοψε πρώτη το νήμα με διαφορα 16 βαθμών από την δεύτερη του πρώταθληματος Λέφσκι Σόφιας. Επίσης μετα τον αποκλεισμό της από ομιλο του Τσάμπιονς Λιγκ τερματίζοντας πισω από Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν, συμμετείχε στη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ , μένοντας όμως εκτός συνέχειας από την Κοπεγχάγη.
Η Λουντογκόρετς είχε πέρυσι την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 69 τέρματα, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως οι πέντε πρώτοι σκόρερ της κατηγορίας πέρυσι φορούσαν τη φανέλα της. Πρώτος και καλύτερος ο Ρουμάνος Κέσερου με 19 γκολ.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ξεκινούν στις 12 Ιουλίου, διεκδικώντας πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Βίλνιους.
Ξεκίνησε πολύ νωρίς την προετοιμασία της και ήδη εχει δώσει 6 φιλικά στην προετοιμασία της, με το επίπεδο ετοιμότητας της να είναι σαφώς μεγαλύτερο απ αυτό του Ολυμπιακού που θα αγωνιστεί για 2η φορα στην προετοιμασία. Οι Βούλγαροι νίκησαν του Σάββατο τη Ζενίτ Αγίας Πετρουπολης με 1-0, ενώ νωρίτερα είχαν δυο νίκες και τρείς ισοπαλίες στα παιχνίδια που προηγήθηκαν. Επικράτησαν με 1-0 της Γκαμπάλα και 2-1 της Μπάτε Μπορίσοφ, ενώ έμειναν σε ισοπαλίες με Άρσεναλ Τούλα (1-1), Γιαγκελόνια (1-1) και Μάρμπορ (2-2).
Προπονητής της Λουντογκόρετς είναι ο 62χρονος Γκιόργκι Ντεμερτζίεφ, ο οποίος κατέκτησε με τον σύλλογο τα τελευταία 2 πρωταθλήματα.
Δύναμη της ομάδας είναι η επιθετική της γραμμή, με τον πρώτο σκορ της περυσινές σεζόν Κέσερου, αλλα και τους Βραζιλιάνους Μαρσελίνιο και Βάντερσον (12 και 10 γκολ αντίστοιχα πέρυσι) να κάνουν θραύση…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.