Στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Ντέρεκ Κουτέσα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελβετικής ιστοσελίδας «Τdg».
Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο Ελβετός εξτρέμ αναμένεται να αποχωρήσει από την Ένωση προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Σερβέτ!
Μάλιστα, φαίνεται πως προορίζεται ως αντικαταστάτης του Ζουνιόρ Καντιλέ, ο οποίος αποχώρησε για τη Λανς. Παράλληλα, εκείνος επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ήρθε στην ΑΕΚ πριν έναν χρόνο και αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.
Άλλωστε, ο Κουτέσα δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μάρκο Νίκολιτς, κάτι που αποτυπώνεται και στον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του.
Συγκεκριμένα, ο 28χρονος ακραίος επιθετικός έχει αγωνιστεί μόλις για 18 λεπτά στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ΑΕΚ στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η μοναδική του συμμετοχή ήρθε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή, όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.