Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας πλέον στις τάξεις τους ένα εξαιρετικό μεσοεπιθετικό ετοιμάζονται να κάνουν την κίνηση τους και να τον αποκτήσουν και με την…βούλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες εντός των επόμενων δύο ημερών ο Πορτογάλος θα υπογράψει συμβόλαιο (πιθανότατα 3+1) με τον Ολυμπιακό κι έτσι θα είναι και επίσημα παίκτης του.
Ο 27χρονος που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά και πίσω από τον φορ ήταν ο ένας εκ των δανεικών που είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι άλλοι δύο είναι ο Ντάβιντ Κάρμο και ο Γκουστάβο Σα, αλλά οι δύο υποθέσεις είναι τελείως διαφορετικές. Για τον Κάρμο υπενθυμίζεται πως υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς από τους Πειραιώτες, κάτι που επί της ουσίας σημαίνει πως είναι ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων.