Ο Πανσερρσαϊκός «πάτησε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν με τον Λύρατζη, αλλά ο Παρδαλός σωστά τοποθετημένος απομάκρυνε τον κίνδυνο.
Κόντρα στη ροή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 14΄, μετά από σέντρα του Άλεξιτς,ο Γκαρσία με προβολή μκπροστά απο τον Καρασαλίδη στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (0-1) και βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ
Στο 34΄ κοντά σε ένα ακόμη γκολ έφτασαν οι φιλοξενούμερνοι με τον Γκαρσία, αλλά τελευταία στιγμή άπλωσε το πόδι του ο Καρασαλίδης και απομάκρυνε την μπάλα
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο στο 50΄ ο Παναιτωλικός πλησίασε σε ένα ακόμη γκολ.
Ο Αγκίρε βρέθηκε μόνος τους απέναντι από τον Τσομπανίδι, δοκίμασε το πόδι του με ωραίο διαγώνιο σουτ, στέλνοντας την μπάλα εκτός εστίας.
Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε (1-1) στο 65΄ με τον Φέλτες (προηγήθηκε σέντρα του Λύρατζη και το πόδι του Καρέλη ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να την κοντρολάρει) με συνέπεια η μπάλα να φτάσει στα πόδια του Βραζιλιάνου που σούτερα χωρίς δεύτερη σκέψη… μοιράζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στους συμπαίκτες αλλά και στους φίλους της ομάδας του.
Στο 78΄ ο Μπρέγκου με όμορφη κίνηση ξεμαρκαρίστηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και εκτέλεσε από πλάγια θέση με τον Τσομπανίδη να έχει απάντηση και στο 81΄ ήταν η ώρα των γηπεδούχων να απειλήσουν με τον Μασκανάκη να σουτάρει μερ πλάτη στην εστία, η μπάλα όμως βρήκε στο δεξί κάθετο του Παρδαλού και το 1-1 παρέμεινε
Σε δύο διαδοχικές φάσεις (85΄ και 86΄) οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Στην περίπτωση από το δυνατό σουτ του Μπρέγκου και στη δεύτερη από το ωραίο κοντινό καλοζυγισμένο σουτ του Καρέλη.
Πανσερραϊκός (Ζ. Σαραγόσα): Τσομπανίδης, Γκελασβίλι, Καρασαλίδης (46΄ Καρέλης), Βόλνεϊ, Λύρατζης, Τσαούσης (34΄ Αρμουγκόμ), Λιάσος, Μπεν (46΄ Μασκανάκης), Δοϊρανλής (46΄ Ρουμιάντσεφ), Ριέρα (79΄ Τεισέιρα), Ίβαν
Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Παρδαλός, Γκράναθ, Μλάντεν, Μανρίκε, Αποστολόπουλος, Σατσιάς (76΄ Αγαπάκης), Νικολάου, Ματσάν (68΄ Μπρέγκου), Σμυρλής (68΄ Λομπάτο), Άλεξιτς, Γκαρσία (38΄ Αγκίρε)
Διαιτητής: Πολυχρόνης
Βοηθοί: Μηνούδης, Ψύλλος
4ος: Κουκουλάς
VAR: Παπαδόπουλος
AVAR: Μόσχου