H τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, καθώς το πλασάρισμα στη 2η ή 3η θέση, θα επηρεάσει τη συμμετοχή των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, τον προγραμματισμό του καλοκαιριού και τις μεταγραφικές κινήσεις. Οι ορισμοί των διαιτητών, θεωρήθηκαν ελλειπείς από πλευράς Ολυμπιακού και ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, το έκανε ξεκάθαρο, μέσω αναρτήσεων στα social media.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
“Ήταν ένας Γάλλος, ένας Κολόμπο και ένας Γεωργιανός. Είναι το Ελληνικό Ποδόσφαιρο!
Ξεπεράσατε κάθε όριο! Σε μια αγωνιστική που κρίνεται η 2η θέση, η ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΠΟ, η ΚΕΔ και ο Λανουά επιλέγουν για το ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον Κολόμπο, διαιτητή 1ης κατηγορίας και όχι Ελίτ, με παρατηρητή τον Φωτιάδη Ευθυμιάδη της ΚΕΔ που κάνει όλο το παιχνίδι στις μικρές κατηγορίες και γεμίζει τους πίνακες με διαιτητές από τη Λάρισα και πάνω (τυχαίο λέτε;).
Στο άλλο ματς της ημέρας στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, πέρα από το ότι εξασφάλισαν κάποιοι το «κεκλεισμένων» (όλοι… βολεμένοι με άδεια την έδρα της… Κηφισιάς) όρισαν κι εκεί διαιτητή όχι ελίτ αλλά 1ης κατηγορίας από την διαιτητομάνα ΓΕΩΡΓΙΑ! Ναι! Όρισαν Γεωργιανό διαιτητή στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.
Προσοχή παιδιά, μη γίνει κανένα λάθος έτσι;
Κοκκίνισε από ντροπή ακόμα και ο Μπαλτάκος”.
Οι αναρτήσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά:

