Με το αίσθημα του ανικανοποίητου έφυγε από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας το βράδυ της Κυριακής (15/3) ο Φίλιπ Τζούριστις. Ο Σέρβος μέσος του Παναθηναϊκού ήθελε η ομάδα του να νικήσει τον Παναιτωλικό και να συνεχίσει με πέμπτη σερί νίκη στη SL. Όπως τόνισε, όμως, ο ίδιος και ο συμπαίκτες του πρέπει να αφήσουν πίσω αυτό το ματς και να πάνε απολύτως συγκεντρωμένοι κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις, για να πάρουν ιστορική πρόκριση.
Αρχικά δήλωσε ο Τζούρισιτς στην Cosmote: “Μπήκαμε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για να νικήσουμε. Να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο δεν καταφέραμε. Μπορώ να πω τριακόσιες δικαιολογίες γι’ αυτό. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι στην ζώνη των πλέι άουτ και γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι για εμάς. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα και δεν το κάναμε. Προχωράμε…”
Σε ερώτηση για τον αγώνα που ακολουθεί με τη Ρεάλ Μπέτις απάντησε: “Στο μυαλό μας τώρα έχουμε τον επαναληπτικό με τη Ρεάλ Μπέτις. Πρέπει να δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League και να γράψουμε ιστορία! Ελπίζουμε με τον προπονητή μας, που πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη, να πάρουμε κι εμείς το τρόπαιο στο Europa League!”