Διεθνείς κλήσεις, δέκα τέσσερις τον αριθμό, για ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του «Δικεφάλου» , ενόψει των διεθνών φιλικών τουρνουά στην Κροατία

Πληθώρα ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ κλήθηκαν να ενισχύσουν τα εθνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα γι’ ακόμη μια φορά, εν προκειμένω για διεθνείς φιλικούς αγώνες στην Κροατία.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου»: «Για τα ματς της Εθνικής Νέων Κ19 με την Κροατία (10.02) και την Τουρκία (12.02) καλούνται εννιά παίκτες μας, οι ΜπελερήςΚοσίδης, Μπαταούλας, Ντούνγκα, ΤσιόταςΣαρρήςΕλευθεριάδηςΤουρσουνίδηςΤσιφούτης. Για τα παιχνίδια της Εθνικής Παίδων Κ17 με την Ουκρανία (11.02), την Κροατία (13.02) και το Ισραήλ (16.02) κλήθηκαν οι ΝικολαΐδηςΚαλπάκηςΓκέρσοςΜατέραΣούβλατζης».