Μπεχ: «Ενοχλητικά τα όσα γράφονται για τον Πούκι»

Ο Τρόελς Μπεχ υπογράμμισε πως είναι ενοχλητικά τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Τεέμου Πούκι και πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία για την παραχώρησή του.

Ο Τρόελς Μπεχ υπογράμμισε πως είναι ενοχλητικά τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Τεέμου Πούκι και πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συμφωνία για την παραχώρησή του. Ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι άφησε αιχμές για τον ελληνικό Τύπο και τον ρόλο που παίζει στη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Αρχικά, ο Μπεχ δήλωσε στην ιστοσελίδα «tipsbladet.bk»: «Αυτή τη στιγμή ο Πούκι είναι ποδοσφαιριστής της Μπρόντμπι. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αλλά και να υπάρξει, θα το κρατήσουμε για μας. Δεν ξέρω πώς διαρρέουν την ατζέντα τους στα ΜΜΕ, αλλά αυτό είναι ενοχλητικό».

Στη συνέχεια, ο αθλητικός διευθυντής της δανέζικης ομάδας συμπλήρωσε: «Σε ένδειξη σεβασμού στους άλλους, πρέπει να είσαι διακριτικός. Είναι καταστροφικό για μας. Μπορείτε να δείτε πόσο θόρυβο δημιούργησε στην ομάδα μας ότι κάποιος στην Ελλάδα ξεκίνησε να μιλάει γι’ αυτό που θέλουν. Νομίζω ότι ο Πούκι έχει επηρεαστεί και φαίνεται από το ότι έχασε μια ευκαιρία στο ξεκίνημα του αγώνα με την Κοπεγχάγη και μια ακόμα στο παιχνίδι με τη Λίνγκμπι. Προηγήθηκαν μετά από ένα λεπτό, έπειτα από δυο λεπτά είχε μια μεγάλη ευκαιρία και λίγο αργότερα, όταν μπορούσε να εκτελέσει ένα πέναλτι, δίστασε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.