Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, που ήταν παρών και πέρσι στη συγκεκριμένη εκδήλωση, απηύθυνε χαιρετισμό και μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Είχα αναφερθεί σε δύο δεσμεύσεις. Το 1,5 εκατομμύριο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Κάποιοι είπαν μπορεί να κάνω γαργάρα, εγώ γαργάρες δεν κάνω. Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο, ακόμη και σε χαρτοπετσέτα μετράει. Το ποσό δεν θα πάει από θολά κανάλια. Θα πάει όπως πρέπει γιατί πρέπει να αξιοποιηθεί. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα ίδρυμα εδώ και 1,5 χρόνο αλλά υπάρχει γραφειοκρατία.
Τις επόμενες ημέρες τελειώνουμε. Ανακοινώνω ότι πρώτο ποσό θα δοθεί στην ΕΠΣΑΝΑ τιμής ένεκεν για την σημερινή εκδήλωση. Το δεύτερο μήνυμα μπορεί να φαίνεται εγωιστικό. Εγωϊστής δεν είμαι, είμαι παραγωγικός εγωϊστής όταν πρόκειται για μονομαχίες και για παραστάσεις. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα, το θέλουν δεν το θέλουν. Σημειώστε το».