Λήξη συναγερμού στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ αναφορικά με τον Σουαλιό Μεϊτέ.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά την άνετη νίκη επί του ΟΦΗ, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του.

Τα ευχάριστα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου έρχονται από τη μεριά του Σαουλιό Μεϊτέ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τους Κρητικούς. Ο έμπειρος χαφ του «Δικεφάλου» υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά, με την κατάσταση του να αξιολογείται καθημερινά.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το μέτωπο των τραυματιών, ο Λούκα Ιβανούσετς υποβλήθηκε σε θεραπεία και δούλεψε στο γυμναστήριο, ενώ ο Γίρι Παβλένκα έκανε κομμάτι με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ συνέχισε με πρόγραμμα επανένταξης, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας λόγω ίωσης.

Σε ότι έχει να κάνει με το σημερινό πρόγραμμα, όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής, τακτική και οικογενειακό δίτερμα.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τρίτης (20/1) στις 16:00.