Τα ματς που μετά τις ευρωπαϊκές βραδιές οι "ερυθρόλευκοι" απώλεσαν βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 στο “Κλ. Βικελίδης”, με τον Άρη, για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League, για τη δεύτερη ισοπαλία του στη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για τρίτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά από παιχνίδι της League Phase του Champions League, αφήνει βαθμούς.

Η πρώτη απώλεια ήταν η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (1-1), έπειτα από την πρεμιέρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με την Πάφο (0-0). Εκείνο ήταν και το πρώτο παιχνίδι που οι Πειραιώτες άφησαν βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά το 3/3 στην εκκίνηση της σεζόν, με Αστέρα, Βόλο και Πανσερραϊκό.

Δεύτερη περίπτωση η ήττα από τον ΠΑΟΚ, που είναι και η μοναδική μέχρι σήμερα στη Super League, για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι απέναντι στον “Δικέφαλο του Βορρά” (2-1), ακολούθησε την ήττα από την Άρσεναλ (2-0), στις αρχές Οκτωβρίου.

Τρίτο και τελευταίο ματς στην κορυφαία κατηγορία της χώρας μας, που ο Ολυμπιακός άφησε βαθμούς είναι το αποψινό κόντρα στον Άρη (0-0), όπου η ομάδα του Μεντιλίμπαρ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα μετά από 413 ημέρες.