Η αναφορά στους Θοδωρή Καρυπίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη!

Στον «Metropolis 95.5» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Κόντης, με τον άλλοτε ποδοσφαιρικό παράγοντα και νυν βουλευτή να τοποθετείται για τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Άρη, αλλά και το ενδεχόμενο αλλαγής ιδιοκτησίας στον σύλλογο.

Ακόμη αναφέρθηκε στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και στο λόγο που ενδέχεται να επενδύσει σε ομάδα της Βραζιλίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλα έχουν μία τιμή. Όλοι πουλάνε τα πάντα, αν έρθει μία πρόταση την αξιολογώ. Αν η ΠΑΕ δεχθεί μία πρόταση που την ικανοποιεί, τότε θα πουλήσει την ομάδα στον ενδιαφερόμενο αγοραστή. Αν ζητήσει ο Καρυπίδης 100 εκατομμύρια, θα πει ότι δεν θέλω να πουλήσω, αλλά νομίζω ότι με μία φυσιολογική τιμή θα πουλήσει την ομάδα».

Για να προσθέσει: «Ο Μαρινάκης πάει να επενδύσει στη Βραζιλία; Γιατί πάει; Για να βγάζει παίκτες από την ακαδημία που έχει η εκάστοτε ομάδα».

Για τα χρέη: «Ο πρώτος που έπρεπε να ξέρει τα χρέη της ΠΑΕ είναι ο Α.Σ. καθώς έχει και το 10% των μετοχών της ΠΑΕ. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν καεί ήδη, οπότε είναι λογικό να το ξεψαχνίζουν , είναι λογικό να είναι προετοιμασμένοι».

Προσθέτοντας: «Πολλοί μου λένε ότι αβαντάρω τον Καρυπίδη, αλλά δεν το κάνω. Εγώ ξέρω ότι πουλάει την ομάδα, μου το έχει πει αλλά όχι το αντίτιμο που θα ζητήσει».